MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός απέναντι στη Βιλερμπάν για το πλεονέκτημα έδρας και οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς

Ο Κώστας Παπανικολάου πανηγυρίζει στο παιχνίδι με τη Βαλένθια
Ο Κώστας Παπανικολάου πανηγυρίζει στο παιχνίδι με τη Βαλένθια INTIME

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ (21:00 Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) ξεχωρίζει από το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας στην EuroLeague. Εκτός έδρας αγώνας για τους Μπακς στην Ινδιανάπολη (2:00, LIVE από το SPORT24).

Το εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ουραγό Βιλερμπάν (21:00 Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) περιλαμβάνει το δεύτερο σκέλος της 31ης αγωνιστικής στην EuroLeague.

Οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα, που θα μπουν ως ξεκάθαρο φαβορί στο παιχνίδι του ΣΕΦ, οδηγούν την κούρσα με ρεκόρ 21-9 και μια νέα νίκη θα κλειδώσουν, οριστικά πια, το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση της μονομαχίας στη Μαδρίτη μεταξύ της Ρεάλ και της Φενέρμπαχτσε (21:45 Novasports 4 HD, LIVE από το SPORT24). Αν χάσουν, απρόσμενα από τη γαλλική ομάδα, θα περιμένουν μια ήττα της ομάδας του Ιτούδη για να 'ναι σίγουρα στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου, αφού σε αυτήν την περίπτωση θα διατηρήσουν το +3 με πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας η Ζάλγκιρις (15-15) θα υποδεχθεί στις 19:00 (Novasports 4 HD, LIVE από το SPORT24) νωρίς τη Μονακό (20-10), με το αποτέλεσμα να παίζει κομβικό ρόλο τόσο στα ψηλά όσο στα μεσαία στρώματα της κατάταξης, ενώ στις 20:00 (Novasports 5 HD, LIVE από το SPORT24) στο Βελιγράδι η Βαλένθια (14-16) παίζει το τελευταίο χαρτί της για να προλάβει την 8άδα, αντιμετωπίζοντας έναν Ερυθρό Αστέρα που από το 13-17 δεν προλαβαίνει να αρπάξει οτιδήποτε.

Μετά τα μεσάνυχτα το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς στο NBA οι Μπακς θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την γκέλα ολκής των Σέλτικς στην Ουάσινγκτον και, επικρατώντας των Πέισερς στην Ινδιανάπολη (2:00, LIVE από το SPORT24) να ξεφύγουν με 3,5 νίκες πριν από τη μεταξύ τους τιτανομαχία στο Μιλγουόκι. Αυτό είναι το τέταρτο σερί εκτός έδρας ματς για τους πρωτοπόρους της λίγκας που σίγουρα θα ήθελαν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα της 17ης Μαρτίου.

Σπουδαία προβλέπεται επίσης η μάχη των Σίξερς με τους Μάβερικς στη Φιλαντέλφια (2:30 COSMOTE SPORT 4 HD), όπως και των Γκρίζλις με τους Κλίπερς στο Μέμφις (3:00, COSMOTE SPORT 7 HD).

Το πρόγραμμα της ημέρας στην EuroLeague

Το πρόγραμμα της ημέρας στο NBA

  • 2:00 Πέισερς - Μπακς
  • 2:30 Νετς - Ρόκετς
  • 2:30 Νικς - Χιτ
  • 2:30 Σίξερς - Μάβερικς / COSMOTE SPORT 4 HD
  • 3:00 Μπουλς - Λέικερς
  • 3:00 Γκρίζλις - Κλίπερς / COSMOTE SPORT 7 HD
  • 3:00 Θάντερ - Πίστονς
  • 3:00 Σπερς - Τζαζ
  • 5:00 Σανς - Τίμπεργουλβς
  • 5:00 Τρέιλ Μπλέιζερς - Κινγκς
TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΟΝΑΚΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ ΣΙΞΕΡΣ ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ