MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Άρης δίνει μεγάλη νοκ-άουτ μάχη με την Προμετέι, πού θα δείτε το παιχνίδι

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Άρης δίνει μεγάλη νοκ-άουτ μάχη με την Προμετέι, πού θα δείτε το παιχνίδι
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Άρης έχει μπροστά του μια τεράστια νοκ-άουτ μάχη, αυτή με την Προμετέι (6/3) για το EuroCup. Πού και πότε θα δείτε το παιχνίδι ανάμεσα στο σύνολο του Γιάννη Καστρίτη και τον ουκρανικό σύλλογο που έχει ως έδρα τη Ρίγα της Λετονίας.

Μετά την ολοκλήρωση της regular season του EuroCup με ρεκόρ 9-9 ο Άρης θα δώσει μια νοκ-άουτ μάχη με την Προμετέι (σσ. που έχει το πλεονέκτημα) στη Ρίγα της Λετονίας, την οποία και χρησιμοποιεί ως έδρα η ουκρανική ομάδα, λόγω της ρωσικής εισβολής στη χώρα. Το παιχνίδι (6/3) θα κάνει τζάμπολ στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime. Φυσικά την εξέλιξη του σπουδαίου αυτού αγώνα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και μέσα από το MatchCenter του SPORT24. Αν ο Άρης ξεπεράσει το εμπόδιο της Προμετέι, θα βρει στον δρόμο του την ισχυρή Μπουργκ.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Καστρίτης δεν έχει στη διάθεσή του για αυτό το ματς τους τραυματίες Ρομπέρτο Γκάλινατ και Γιώργο Φίλλιο, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Δημήτρη Κατσίβελη.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πριν από την κρίσιμη αυτή μάχη: "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που στην πρώτη μας εμφάνιση στο EuroCup μετά από πολλά χρόνια, καταφέραμε να περάσουμε στις 12 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να παίξουμε στα play-offs. Έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, γεμάτη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της.

Η Προμετέι τρέχει πολύ στο τρανζίσιον και σκοράρει πολλούς πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, με τα επιθετικά ριμπάουντ. Συνεπώς, ο έλεγχος του ρυθμού και τα ριμπάουντ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για το τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σκληρά και να δώσουμε το 100% και στις δύο άκρες του παρκέ".

Τα ζευγάρια για την πρώτη νοκ-άουτ φάση

  • Ουλμ - Μπανταλόνα 79-88
  • Προμετέι - Άρης (6/3, 19:00)
  • Λόντον Λάιονς - Τουρκ Τέλεκομ (6/3, 20:00)
  • Γκραν Κανάρια - Μπεσίκτας (6/3, 22:00)
TAGS MEDIA ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ