MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Η πρωτιά του Ολυμπιακού περνά και από το Βελιγράδι

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα (20:00 Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) και με νίκη ολοκληρώνει τη μεγάλη προσπάθεια για την πρωτιά στην κανονική περίοδο της EuroLeague. Κομβικής σημασίας ο τουρκικός εμφύλιος μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές (20:45 Novasports 4HD, LIVE από το SPORT24).

Μια νίκη στα δύο παιχνίδια που απομένουν ως τη λήξη της κανονικής περιόδου στην EuroLeague αναζητά ο Ολυμπιακός για να καπαρώσει την -τιμητική- πρωτιά και να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ίσως και πιο ταιριαστό αντίπαλο, στην απαιτητική διαδικασία των playoffs.

Αυτή τη νίκη η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα την ψάξει γι' αρχή στην έδρα του χωρίς βαθμολογικό κίνητρο Ερυθρού Αστέρα, νωρίς απόψε (20:00 Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) έτσι ώστε ο αγώνας με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ, τη Μεγάλη Πέμπτη ν' αποκτήσει τυπική διαδικασία.

Οι ερυθρόλευκοι του 23-9 ευνοούνται σε κάθε πιθανή ισοβαθμία με Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ, που βρίσκονται στο 22-10, άρα και η ήττα αυτών θα τους βολέψει εξίσου. Όπως και μια αντίστοιχη της Μονακό (21-11), της μοναδικής ομάδας που μπορεί να τους βάλει από κάτω στην περίπτωση που τερματίζουν μαζί.

Φυσικά το μεγάλο ματς της ημέρας αρχίζει λίγο αργότερα (20:45 Novasports 4HD, LIVE από το SPORT24) στην Κωνσταντινούπολη και έχει αξία τόσο για τη γηπεδούχο Φενέρμπαχτσε όσο και την Αναντολού Εφές. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έβαλε δύσκολα στον εαυτό της με 5-5 στα τελευταία δέκα παιχνίδια της διοργάνωσης, πέφτοντας έκτη και κινδυνεύοντας ακόμη και με αποκλεισμό, τη στιγμή που η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης θα μείνει εκτός συνέχειας αν ηττηθεί.

Στο Κάουνας επίσης η Ζάλγκιρις ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στη φορμαρισμένη Μακάμπι (20:00, Novasports 5HD, LIVE από το SPORT24) καθώς η Μπασκόνια θα έχει, μάλλον, εύκολο έργο απέναντι στη Βιλερμπάν εντός έδρας, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την ημέρα.

Από το πρόγραμμα του NBA, ξεχωρίζει η μάχη των Σίξερς με τους Χιτ, της μοναδικής ομάδας που απειλεί τους Νετς με αρπαγή της έκτης θέσης στην Ανατολή, αλλά και αυτή των Τζαζ με τους Θάντερ στη Δύση, καθώς η έκβασή της πρόκειται να επηρεάσει την κατάσταση στο play-in tournament.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην EuroLeague

Το πρόγραμμα της ημέρας στο NBA

  • 2:00 Μάτζικ - Καβαλίερς
  • 2:30 Σίξερς - Χιτ / COSMOTE SPORT 4 HD
  • 3:00 Σπερς - Τρέιλ Μπλέιζερς
  • 4:00 Τζαζ - Θάντερ / COSMOTE SPORT 7 HD
  • 5:00 Σανς - Νάγκετς
TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ