MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Η πρωτιά της ΑΕΚ, η έξοδος του Ολυμπιακού και το κομβικό Φενέρμπαχτσε - Μιλάνο

Αθλητικές μεταδόσεις: Η πρωτιά της ΑΕΚ, η έξοδος του Ολυμπιακού και το κομβικό Φενέρμπαχτσε - Μιλάνο
FIBA

Την Ουνικάχα Μάλαγα υποδέχεται στις 19:30 η ΑΕΚ (COSMOTE SPORT 4 HD), διεκδικώντας την πρωτιά του ομίλου της στο BCL. Εξ αναβολής παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στο Λαύριο (19:15 ΕΡΤ3) και για την EuroLeague μεταξύ Φενέρμπαχτσε - Μιλάνο (19:15, Novasports Prime). Όλα τα παιχνίδια θα καλυφθούν από το Match Center του SPORT24.

Για την πρωτιά στον όμιλο της φάσης των 16 του Basketball Champions League θα παλέψει η ΑΕΚ στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα.

Παρά τα εμπόδια και τους τραυματισμούς, οι κιτρινόμαυροι του Ηλία Καντζούρη κατάφεραν να εξασφαλίσουν πριν από την τελευταία αγωνιστική την παρουσία τους στην τελική οκτάδα και πλέον παίζουν για το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και μια, θεωρητικά, πιο βατή αντίπαλο στο σταύρωμα που θ' ακολουθήσει. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Ένωση είχε ηττηθεί 88-66, αλλά με τις εμφανίσεις της έκτοτε κατάφερε αυτό το -22 να μην το κουβαλά, ούτε να την επηρεάζει, και να της αρκεί μόλις μια νίκη... μισού πόντου για να τερματίσει πάνω από την ισπανική ομάδα.

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 και ο αγώνας θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 4 HD. Φυσικά θα καλυφθεί live από το Match Center του SPORT24.

Εν τω μεταξύ, ένα τέταρτο νωρίτερα (19:15 ΕΡΤ3, LIVE από το SPORT24) θα έχει αρχίσει το εξ αναβολής παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Λαύριο, για την 15η αγωνιστική της Basket League. Μετά το νέο διπλό στο ΟΑΚΑ, προ δύο ημερών, οι ερυθρόλευκοι κλείδωσαν και τυπικά την πρωτιά στην κανονική περίοδο, κάτι που σημαίνει πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κάθε δικαίωμα να μοιράσει τον χρόνο και να πάει σε εκτεταμένο ροτέισον, με δεδομένο ότι ακολουθεί η εξόρμηση στο Βελιγράδι για το ματς με τη φορμαρισμένη Παρτίζαν, την ερχόμενη Παρασκευή (24/5, 21:00).

Μιας και αναφερθήκαμε στη μεγάλη διοργάνωση, απόψε υπάρχει αγώνας στο πρόγραμμα (19:15 Novasports Prime). Πιο συγκεκριμένα η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη θα υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο του Έτορε Μεσίνα και το τελικό αποτέλεσμα θα διαμορφώσει καταστάσεις. Από τη μία η τουρκική ομάδα χρειάζεται τη νίκη για να διατηρήσει την επαφή της με την πρώτη τετράδα της κατάταξης, πηγαίνοντας στο 18-11 κι από την άλλη οι ερυθρόλευκοι από τη Λομβαρδία θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να προλάβουν τα playoffs, πλησιάζοντας με 13-16 στο -2 από την οκτάδα.

Στο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα, σε αυτό του NBA δηλαδή, ένα ματς που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι αυτό των Σέλτικς με τους Κινγκς. Όχι μόνο γιατί αναμετρώνται οι δεύτεροι της Ανατολής με τους τρίτους της Δύσης, αλλά κυρίως γιατί το αποτέλεσμα ενδιαφέρει τους Μπακς.

Το πρόγραμμα της ημέρας στο BCL

  • 19:30 ΑΕΚ - Μάλαγα / COSMOTE SPORT 4 HD
  • 21:30 Λιμόζ - Γαλατάσαραϊ
  • 21:30 Τενερίφη - Νταρουσάφακα
  • 21:30 Μπιλμπάο - Μούρθια

Το εξ αναβολής ματς στην Basket League

Το εξ αναβολής ματς στην EuroLeague

Το πρόγραμμα του EuroCup

  • 19:45 Αμβούργο - Τρέντο / Novasports 4HD
  • 20:00 Μπουνσούτσνοστ - Γκραν Κανάρια / Novasports 5HD
  • 21:30 Μπρέσια - Τσεντεβίτα / Novasports Start

Το πρόγραμμα της ημέρας στο NBA

  • 1:00 Μάτζικ - Γουίζαρντς
  • 1:30 Χοκς - Πίστονς
  • 1:30 Νετς - Καβαλίερς / COSMOTE SPORT 4 HD
  • 2:00 Πέλικανς - Σπερς
  • 4:00 Σέλτικς - Κινγκς / COSMOTE SPORT 7 HD
  • 4:30 Κλίπερς - Θάντερ
TAGS MEDIA ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE NBA NBA ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ