MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Μάχη του Ολυμπιακού στη Βαλένθια, η Ελλάδα υποδέχεται τη Σερβία, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Σάσα Βεζένκοβ και Κώστας Σλούκας
Σάσα Βεζένκοβ και Κώστας Σλούκας EUROKINISSI

EuroLeague, προκριματικά παράθυρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και NBA συνθέτουν ένα πλούσιο μπασκετικό πρόγραμμα. Πού θα δείτε Εθνική Ελλάδας, Ολυμπιακό και Μιλγουόκι Μπακς.

Με πέντε παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 25η αγωνιστική της EuroLeague. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει φυσικά η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), σε μια έδρα που οι ερυθρόλευκοι έχουν το απόλυτο 6/6.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Να σημειώσουμε ότι στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης οι νυχτερίδες είχαν φύγει με το διπλό από το ΣΕΦ.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην EuroLeague

Το πρόγραμμα της ημέρας στα προκριματικά παράθυρα για το Παγκόσμιο

Έχοντας ήδη εξασφαλίση την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 η Εθνική Ελλάδας θα υποδεχτεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων τη Σερβία, με στόχο να δώσει χρόνο σε νέα παιδιά και να ικανοποιήσει το κοινό που θα βρεθεί στο γήπεδο για να στηρίξει ξανά την επίσημη αγαπημένη.

Το πρόγραμμα της ημέρας στο NBA

Το πρώτο τους παιχνίδι μετά τη διακοπή για το All Star Game 2023 θα δώσουν οι Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, με την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο να κρίνεται ωστόσο αμφίβολη, λόγω του τραυματισμού που έχει στο χέρι.

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ