MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Η ΑΕΚ περιμένει το Περιστέρι bwin, ώρα Game 2 στην EuroLeague, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Μάρκους Ντένμον με αντίπαλο τον Αντώνη Κόνιαρη
Ο Μάρκους Ντένμον με αντίπαλο τον Αντώνη Κόνιαρη INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται το Περιστέρι bwin (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο Game 2 του πρώτου γύρου των playoffs, θέλοντας να μείνει ζωντανή στην σειρά, ενώ οι "Πρίγκιπες" ψάχνουν την νίκη-πρόκριση. Ώρα Game 2 για Ρεάλ - Παρτίζαν (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και Μονακό - Μακάμπι (21:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24).

Η ΑΕΚ παίζει για την σεζόν της σήμερα (27/4), υποδεχόμενη το Περιστέρι bwin (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο Game 2 του πρώτου γύρου των playoffs, την ίδια στιγμή που η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θέλει την νίκη για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League.

Οι δύο ομάδες έχουν προσφέρει τρομερά παιχνίδια στον κόσμο μέσα στην σεζόν, αφού και τα τέσσερα προηγούμενα ματς τους ήταν ντέρμπι (δύο νίκες η ΑΕΚ στην κανονική περίοδο, μία νίκη του Περιστερίου bwin στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και άλλη μία στο Game 1 των playoffs), κάτι που αναμένεται να γίνει και τώρα. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά.

Μεγάλα παιχνίδια στην EuroLeague

Τα playoffs της EuroLeague μπαίνουν σε φάση Game 2. Και οι δύο σημερινοί (27/4) αγώνες έχουν ανεβάσει τον πήχη στα ύψη, αφού σε αμφότερες τις σειρές υπήρξε break στο Game 1, κάτι που φέρνει τις ομάδες σε κατάσταση συναγερμού.

Η Ρεάλ υποδέχεται την Παρτίζαν (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στην Μαδρίτη - με την σειρά στο 1-0 για τους Σέρβους - ξέροντας ότι μία δεύτερη ήταν θα είναι καταδικαστική, αφού μοιάζει δύσκολο να αλώσει δύο φορές την έδρα της ομάδας του Ζέλικο Ομπραντοβιτς.

Το ίδιο ακριβώς σενάριο ισχύει και στο δεύτερο ματς της βραδιάς, όπου η Μονακό υποδέχεται την Μακάμπι (21:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), με τους Ισραηλινούς να προηγούνται με 1-0.

TAGS MEDIA EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΟΝΑΚΟ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ