MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Game 5 για Ρεάλ - Παρτίζαν και Μονακό - Μακάμπι με φόντο το Final Four, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Αθλητικές μεταδόσεις: Game 5 για Ρεάλ - Παρτίζαν και Μονακό - Μακάμπι με φόντο το Final Four, πού θα δείτε τα παιχνίδια
AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Η Μονακό υποδέχεται την Μακάμπι (21:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) και η Ρεάλ την Παρτίζαν (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στα Game 5 των σειρών, με φόντο το Final Four του Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα θα μάθουν σήμερα (10/5) ποιες ομάδες θα τους συνοδέψουν στο Final Four του Κάουνας, αφού το βράδυ θα διεξαχθούν τα δύο Game 5 που θα βγάλουν τους αντιπάλους τους.

Στον πρώτο, χρονικά, αγώνα, η Μονακό υποδέχεται την Μακάμπι (21:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), στο ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον έναν εκ των δύο ημιτελικών. Οι δύο ομάδες μετρούν από ένα break, σε μία απόδειξη πόσο ισορροπημένη είναι η σειρά.

Η Μακάμπι δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Τζέιλεν Άνταμς και Όστιν Χόλινς, ενώ η Μονακό θα παραταχθεί πλήρης.

Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς, η Ρεάλ υποδέχεται την Παρτίζαν (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), στην πιο τρελή σειρά των προημιτελικών, αφού στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Η Ρεάλ θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Γκάμπριελ Ντεκ, Κάρλος Αλοθέν και τον τιμωρημένο Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βενσάν Πουαριέ. Η Παρτίζαν από την πλευρά της θα παραταχθεί δίχως τον τραυματία Αλέκσα Αβράμοβιτς, αλλά θα έχει κανονικά τον Κέβιν Πάντερ, που εξέτισε την τιμωρία δύο αγώνων που κουβαλούσε για το ξύλο που έπεσε στο Game 2 της σειράς.

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΑΚΟ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ