MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ευρωπαϊκές μάχες για Προμηθέα και Άρη, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Αθλητικές μεταδόσεις: Ευρωπαϊκές μάχες για Προμηθέα και Άρη, πού θα δείτε τα παιχνίδια
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Προμηθέας περιμένει την Ντιζόν για το BCL και ο Άρης υποδέχεται την Λιετκαμπέλις για το EuroCup. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Δύο παιχνίδια με ελληνικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τρίτης (12/12). Η αρχή θα γίνει με την αναμέτρηση Προμηθέας Πάτρας - Ντιζόν (12/12, 19:30, COSMOTE SPORT4 και LIVE από το SPORT24) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Τα σενάρια πρόκρισης

  • Η Ντιζόν θα εξασφαλίσει την 1η θέση αν κερδίσει τον Προμηθέα ή αν χάσει μέχρι με 7 πόντους (σσ. είχε κερδίσει με 88-80 στη Γαλλία) και η Οπάβα κερδίσει τη Ρίτας.
  • Ο Προμηθέας θα είναι σίγουρα σε κάποια από τις 3 πρώτες θέσεις, αν κερδίσει την Ντιζόν ή αν η Ρίτας επικρατήσει της Οπάβα.
  • Η Ρίτας θα είναι σίγουρα σε κάποια από τις 3 πρώτες θέσεις, αν κερδίσει την Οπάβα. Με δική της νίκη και με νίκη της Ντιζόν κόντρα στον Προμηθέα, η λιθουανική ομάδα χάνει την πρωτιά.
  • Η Οπάβα θα μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση των θέσων για το Play-In, εάν κερδίσει τη Ρίτας. Με ήττα αποκλείεται και μαθηματικά.

Λίγο αργότερα ο Άρης θα υποδεχθεί τη Λιετκαμπέλις (12/12, 20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 11η αγωνιστική του EuroCup. Θυμίζουμε πως στον πρώτο γύρο, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είχε ηττηθεί με 84-74 στη Λιθουανία.

TAGS MEDIA ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΡΗΣ BASKETBALL CH. LEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ