MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ευρωπαϊκές μάχες για Άρη και Περιστέρι bwin, συνεχίζεται η δράση στην EuroLeague, πού θα δείτε τα παιχνίδια

EURO CUP 2023-2024 /  -  (  / MEGA PRESS)
EURO CUP 2023-2024 / - ( / MEGA PRESS) ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS

Η αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζεται και σήμερα (6/12), με τον Άρη να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκραν Κανάρια για το EuroCup και το Περιστέρι bwin να υποδέχεται τη Λε Μαν για το BCL. Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται για την EuroLeague. Μάχες στο Κύπελλο Ανδρών. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Πλούσιο από αναμετρήσεις είναι και το σημερινό μπασκετικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει δύο αγώνες ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τέσσερα παιχνίδια για την EuroLeague.

Δύσκολη αποστολή για τον Άρη στην Ισπανία, καθώς οι κίτρινοι θα αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο του Group B του EuroCup, Γκραν Κανάρια (22:00, Novasports 5, Match Center από το SPORT24). Η ομάδα από την Ιβηρική Χερσόνησο απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής ούσα αήττητη (9-0), την ώρα που εκείνη της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο 3-6 και ψάχνει το τέταρτο θετικό της αποτέλεσμα.

Κομβικό ματς για το Περιστέρι bwin

Ένα κομβικό παιχνίδι για την οικονομία του ομίλου του στο Basketball Champions League έχει το Περιστέρι bwin, το οποίο υποδέχεται τη Λε Μαν (19:30, COSMOTE SPORT 4, Match Center από το SPORT24). Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ισοβαθμεί με την αποψινή της αντίπαλο στο 2-2 και ψάχνει τη νίκη για την απόκτηση πλεονεκτήματος αναφορικά με το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Δράση στην EuroLeague

Η αγωνιστική δράση στην EuroLeague συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις. Η Βιλερμπάν υποδέχεται την Μακάμπι, η Μπασκόνια την Φενέρμπαχτσε, η Βαλένθια κοντράρεται με τον Ερυθρό Αστέρα και η Βίρτους φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα για την 12η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της EuroLeague:

Μάχες στο Κύπελλο

Τέσσερις αναμετρήσεις από τις οποίες θα προκύψουν οι ομάδες που θα προκριθούν στο Final Four του κυπέλλου των εθνικών κατηγοριών περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με τα παιχνίδια να μεταδίδονται διαδικτυακά από το επίσημο κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 15:00 Μίλωνας - Ελευθερούπολη
  • 18:30 Αμύντας - Δόξα Λευκάδας
  • 19:00 Μύκονος - Μεγαρίδα
  • 19:00 Πανιώνιος - Παπάγος
TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ