STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αθλητικές Μεταδόσεις: Επανεκκίνηση από τη Θεσσαλονίκη για τον Ολυμπιακό, πού θα δείτε το Game 2 με τον ΠΑΟΚ

Αθλητικές Μεταδόσεις: Επανεκκίνηση από τη Θεσσαλονίκη για τον Ολυμπιακό, πού θα δείτε το Game 2 με τον ΠΑΟΚ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ / EUROKINISSI

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναμετρώνται για δεύτερη φορά στο πλαίσιο της ημιτελικής σειράς των playoffs της Basket League. Πού θα δείτε το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του το χαμένο τελικό της EuroLeague και να επικεντρωθεί στις εγχώριες αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κάνουν, λοιπόν, επανεκκίνηση από τη Θεσσαλονίκη, αφού το απόγευμα της Πέμπτης (25/05, 19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) θα αντιμετωπίσουν στο Παλατάκι τον ΠΑΟΚ για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, στο πλαίσιο της ημιτελικής σειράς των playoffs της Basket League.

Οι ερυθρόλευκοι, πέραν του Αϊζέια Κάναν, ο οποίος έχει "κοπεί" από τα playoffs, θα πορευτούν και χωρίς τον Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στο αριστερό γόνατο και ακολουθεί συντηρητική αγωγή με την κατάστασή του να εκτιμάται μέρα με την ημέρα.

"Επιστρέφουμε σε αγωνιστική δράση μετά από ένα μεγάλο διάστημα κι αυτό έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε, δεν έχουμε όμως ρυθμό και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας, για να ματσάρουμε την ταχύτητα του Ολυμπιακού. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε χρονικά την καλή εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα και να είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Παίζουμε στο γήπεδο μας, ο κόσμος μας πάντα μας δίνει ώθηση και βοήθεια στον ψυχολογικό τομέα κι αυτό περιμένουμε ότι θα γίνει και αύριο, απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο", ανέφερε ενόψει του αγώνα ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, Φώτης Τακιανός.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει στο ΣΕΦ με 83-65.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ