MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Δοκιμασία για Περιστέρι bwin και Προμηθέα, τρία ματς στην EuroLeague

Αθλητικές μεταδόσεις: Δοκιμασία για Περιστέρι bwin και Προμηθέα, τρία ματς στην EuroLeague
EUROKINISSI

Στις έδρες της Τενερίφης και της Παρί τεστάρουν τις αντοχές τους το Περιστέρι (21:30) και ο Προμηθέας (21:00). Στην Πράγα το έκτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην EuroLeague γυναικών. Μεγάλο ματς στο Μόντε Κάρλο μεταξύ Μονακό και Μπαρτσελόνα για την EuroLeague.

Χωρίς ελληνική ομάδα το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague. Τούτο βέβαια δεν σημαίνει ότι το ενδιαφέρον είναι λιγότερο με δεδομένο ότι το Περιστέρι bwin και ο Προμηθέας δίνουν κρίσιμες εκτός έδρας μάχες με μισή ώρα διαφορά.

Την αρχή κάνει για την 8η αγωνιστική του EuroCup η ομάδα της Πάτρας, η οποία μετά την αναγκαστική αλλαγή προπονητή (Χριστόπουλος αντί Γιατρά) προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες της και να μπει σε ρότα. Οι Πορτοκαλί, με ρεκόρ 4-3 αλλά δύο σερί ήττες, βρίσκονται στο Παρίσι και στις 21:00 θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα που με 5-2 έχει εμφανιστεί καλύτερη απ' όσο αναμενόταν στην αρχή της σεζόν.

Στις 21:30 το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θα ψάξει τον τρόπο να κοντράρει, κι αν είναι εφικτό να νικήσει για δεύτερη φορά, την Τενερίφη. Η εντός έδρας ήττα από τη Βίλνιους δυσκόλεψε κάμποσο το έργο στο BCL των κυανοκίτρινων, που λογικά θα παίξουν την πρόκρισή τους στο τελευταίο παιχνίδι με την Μπνέι Χερζλίγια, την επόμενη Τετάρτη (21/12).

Στη μεγάλη διοργάνωση, σίγουρα ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Γκαστόν Μεντεσέν μεταξύ της Μονακό του Μάικ Τζέιμς και της Μπαρτσελόνα. Αν οι Μονεγάσκοι ξεπεράσουν κι αυτό το εμπόδιο, θα πιάσουν τη Φενέρμπαχτσε στην κορυφή της βαθμολογίας με 10-3.

Από την άλλη η Αναντολού Εφές θα κοιτάξει να επιβεβαιώσει τη φόρμα της (5/5), ξεπερνώντας το εμπόδιο της επικίνδυνης Μπασκόνια με την οποία μοιράζεται το ίδιο ρεκόρ, ενώ Βίρτους και Άλμπα θα ψάξουν στο μεταξύ τους παιχνίδι φάρμακο για τις πολλές ανοικτές πληγές τους.

Στην αντίστοιχη διοργάνωση των Γυναικών που τελεί υπό την αιγίδα της FIBA, ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο στην Πράγα με αντίπαλο την USK, η οποία με 3-2 κυνηγά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον όμιλο. Οι ερυθρόλευκες δεν έχουν σπάσει ακόμη το ρόδι ύστερα από τα πρώτα πέντε παιχνίδια τους. Το παιχνίδι αρχίζει στις 20:00 και θα προβληθεί από το κανάλι της διοργανώτριας αρχής στο YouTube.

Όπως αντίστοιχα θα συμβεί με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στον όμιλο του EuroCup Γυναικών. Οι Πράσινες, με το 4-1 ως τώρα στον όμιλο και την πρωτιά κλειδωμένη, κλείνουν τις υποχρεώσεις του στο Βελιγράδι με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα και σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης έχουν ρόλο του ρυθμιστή στην τελική κατάταξη. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 19:00.

Το πρόγραμμα του Basketball Champions League

Το πρόγραμμα του EuroCup

  • 19:00 Προμετέι - Κλουζ
  • 19:00 Τουρκ - Τέλεκομ - Λόντον Λάιονς
  • 20:30 Ουλμ - Μπουργκ
  • 21:00 Παρί - Προμηθέας (Novasports 4 HD, LIVE από το SPORT24)
  • 21:15 Μπανταλόνα - Βενέτσια

Το πρόγραμμα της EuroLeague

Το πρόγραμμα της EuroLeague γυναικών

  • 18:00 Μερσίν - Ζιρόνα
  • 19:00 Ατομερόμου - Βίρτους Μπολόνια
  • 20:00 USK Πράγας - Ολυμπιακός (YouTube)
  • 20:30 Μπερέτα - Μέχελεν
  • 20:30 Λαντ - Σοπρόν
  • 21:00 Μπουρζ - Πολκοβίτσε
  • 21:00 Βαλένθια - Φενέρμπαχτσε
  • 21:30 Αβενίδα - Ντιόσγκιορ
TAGS MEDIA EUROLEAGUE EUROCUP BASKETBALL CH. LEAGUE EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ