ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Βιλντόσα και Αντετοκούνμπο δεν θα είναι έτοιμοι για τη Βιλερπάν, ίσως είναι με τον Ολυμπιακό"

Αταμάν: "Βιλντόσα και Αντετοκούνμπο δεν θα είναι έτοιμοι για τη Βιλερπάν, ίσως είναι με τον Ολυμπιακό"
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS

Τα νεότερα για την κατάσταση των Λούκα Βιλντόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο μετέφερε ο Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως δύσκολα θα παίξουν με τη Βιλερμπάν, ενώ ίσως να είναι έτοιμοι για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Εργκίν Αταμάν έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση που έπιασε ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον Κολοσσό, ιδίως μετά την πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Ρεάλ. Την ίδια ώρα ο Τούρκος τεχνικός αποκάλυψε πως οι Λούκα Βιλντόσα και Κώστας Αντετοκούνμπο δεν αναμένεται να είναι έτοιμοι να παίξουν απέναντι στη Βιλερμπάν (8/3, 21:15) και ίσως προλάβουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (14/3, 19:45) για την 29η αγωνιστική της EuroLeague.

Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός γκαρντ εμφάνισε πρόβλημα στο γόνατο στη διάρκεια του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ενώ ο διεθνής Έλληνας ψηλός αποκόμισε μια κάκωση στο γόνατο στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία για τα προκριματικά του EuroBasket 2025.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κόουτς Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου:

"Νομίζω πως με εξαίρεση τα αμυντικά λάθη της πρώτης περιόδου παίξαμε καλό μπάσκετ. Τα ποσοστά ευστοχίας μας ήταν πολύ καλά, τόσο στα δίποντα (69%), όσο και στα τρίποντα (47%). Δεν είναι εύκολο να δώσεις κίνητρο στην ομάδα μετά από μία μεγάλη νίκη στην EuroLeague, όμως μετά την πρώτη περίοδο αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι. Μοιράσαμε τα λεπτά ώστε να παίξουν όλοι και είδα επίσης ότι μοιράστηκε το σκορ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι πρωταθλήματος για εμάς.

Όχι, νομίζω πως ούτε ο Βιλντόσα, ούτε ο Αντετοκούνμπο θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Ίσως να είναι και οι δύο έτοιμοι για το ματς με τον Ολυμπιακό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ