ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Θα είναι καταστροφικό εάν οι παίκτες μου έχουν στο μυαλό τους το πάρτι"

Αταμάν: "Θα είναι καταστροφικό εάν οι παίκτες μου έχουν στο μυαλό τους το πάρτι"
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI

Παράπονα από το επίπεδο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού AKTOR για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague με την Παρτίζαν είχε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα υποδεχθεί στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Παρτίζαν (19/1, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague, όμως ο Εργκίν Αταμάν έδειξε αρκετά δυσαρεστημένος με το επίπεδο προετοιμασίας της ομάδας του για το εν λόγω ματς. Ο Τούρκος τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στα προβλήματα τραυματισμών, ασθενειών, αλλά και στην νοοτροπία των αθλητών του.

"Το χειρότερο είναι να έχουμε διάθεση για πάρτι, γιατί μετά την νίκη επί της Μονακό δεν δουλέψαμε σωστά για μία εβδομάδα, είχαμε και κάποιους τραυματίες και κάποιους άρρωστους παίκτες, οπότε δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Το χειρότερο είναι να σκεφτόμαστε το πάρτι, πριν κερδίσουμε ένα παιχνίδι.

Είμαστε σε μία καλή θέση, αλλά υπάρχουν ακόμα 13 παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Η Παρτίζαν είναι μία πολύ πειθαρχημένη ομάδα και αύριο (19/1) θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Παρτίζαν παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Στο Βελιγράδι μας κέρδισε ενώ ήταν πίσω με 10 πόντους στα τελευταία τρία λεπτά. Θα είναι καταστροφικό εάν οι πάικτες μου έχουν στο μυαλό τους το πάρτι", ανέφερε αρχικά, όταν ρωτήθηκε αν ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι έτοιμος για ένα ακόμα πάρτι στο ΟΑΚΑ, μετά τις πρόσφατες εντός έδρας επιτυχίες.

Η Παρτίζαν έχει μία απουσία (σσ. αυτή του Πάντερ), αλλά έχουμε κι εμείς αρκετές απουσίες. Πέρα από τον Βιλντόσα και τον Μπαλτσερόφκσι, ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν άρρωστος έξι ημέρες και δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να παίξει αύριο ή όχι. Και ο Ματίας Λεσόρ έχει πρόβλημα στη μέση εδώ και μία εβδομάδα. Μόνο σήμερα έκανε κανονικά ολόκληρη την προπόνηση. Οπότε δεν έχουμε κάνει καλή προετοιμασία για αυτόν τον αγώνα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Φυσικά θα υπάρχει πολύς κόσμος εδώ και θα μας δώσει ενέργεια. Αυτό είναι το μόνο θετικό πράγμα. Ελπίζω αυτή η ενέργεια να δώσει έξτρα κίνητρο στους παίκτες, γιατί δεν είδα από αυτούς καλή διάθεση και κίνητρο αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο.

Κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι must-win, ειδικά όταν στοχεύουμε σε μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις. Η Παρτίζαν είναι μία ομάδα από την οποία χάσαμε στον πρώτο γύρο, γιατί αυτό τώρα πρέπει να κερδίσουμε. Είναι καταστροφή για τη βαθμολογική θέση, αν χάσεις από την ίδια ομάδα δύο φορές.

'Ολα ξεκινούν από την άμυνα, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Προσπάθησα να προετοιμάσω τους παίκτες μου, αλλά δυστυχώς -πρώτη φορά μιλάω για αυτό- δεν είδα να είναι σωστά προετοιμασμένοι. Ελπίζω να βοηθήσουν με αυτή την κατάσταση οι οπαδοί μας που θα βρεθούν εδώ στο γήπεδο", ανέφερε ενδεικτικά ο κόουτς Αταμάν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ