ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε ο Σλούκας, σημαντικό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό"

Αταμάν: "Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε ο Σλούκας, σημαντικό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό"
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Βιλερμπάν στάθηκε στον Σλούκα που άλλαξε το ρυθμό στο δεύτερο μέρος και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της επόμενης Πέμπτης (14/3) με τον Ολυπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός AKTOR το ματς με τη Βιλερμπάν, μίλησε ξανά για τον Σλούκα και το πως οδήγησε το τριφύλλι ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Τούρκος τεχνικός είπε αρχικά:

"Είχα πει και πριν το παιχνίδι πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, είχαμε απέναντι μας έμπειρους παίκτες που ήθελαν τη νίκη. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε ο Σλούκας την κατάσταση, πήγαν καλά ο Γκραντ και ο Γκριγκόνις. Το γεγονός πως δεν παίξαμε καλά αλλά νικήσαμε 20 πόντους δείχνει την ποίοτητα της ομάδας"

Ο κόσμος στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη αλλά ζήτησε επικράτηση και μέσα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, έχετε στο μυαλό σας αυτό το ματς;

"Ναι σίγουρα, τώρα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι, Είναι αρκετά σημαντικό, είναι ένα ντέρμπι. Επίσης είμαστε κοντά οι δύο ομάδες, έχουν παίξει αρκετά καλά στα τελευταία τρία-τέσσερα παιχνίδια. Έχουμε ακόμη έξι ματς, όλα τελικοί, είναι έξι ομάδες που θα παλέψουμε από τη δεύτερη έως την τέταρτη θέση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ