ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Σημαντική νίκη σε ένα βράδυ που έλειπε ο Σλούκας και ο Ναν έκανε το χειρότερό του παιχνίδι επιθετικά"

Αταμάν: "Σημαντική νίκη σε ένα βράδυ που έλειπε ο Σλούκας και ο Ναν έκανε το χειρότερό του παιχνίδι επιθετικά"
EUROKINISSI

Για τη σπουδαίοτητα της εκτός έδρας νίκης του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Βαλένθια σε ένα βράδυ που έλειπε ο Κώστας Σλούκας και δεν απέδωσε ο Κέντρικ Ναν, μίλησε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν λύγισε από τη Βαλένθια και πανηγύρισε ένα πολύ σπουδαίο διπλό (81-82) στην Ισπανία, σε μία χώρα που είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης πέντε χρόνια. Ο Εργκίν Αταμάν αναγνώρισε τη σπουδαιότητα αυτού του αποτελέσματος, ιδίως λόγω της απουσίας του Κώστα Σλούκα και της κακής εμφάνισης του Κέντρικ Ναν.

"Στο πρώτο μέρος η ομάδα μου δεν έπαιξε καλή άμυνα. Τους αφήσαμε να βρουν πολλούς πόντους μετά από τις διεκδικούμενες μπάλες και τα επιθετικά ριμπάουντ, ιδίως σε καταστάσεις πικ εν ρολ με τον Κρις Τζόουνς. Μείναμε στο ματς όμως με το σκοράρισμα.

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου καταφέραμε να προηγηθούμε με 7 πόντους (σσ. 52-59), αλλά μετά κάναμε πολλά λάθη στον αιφνιδιασμό και χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Τελικά, στα τελευταία 5 λεπτά του ματς παίξαμε επιθετική άμυνα, καταφέραμε να σταματήσουμε τον Τζόουνς. Αξιοποιήσαμε καλά στην επίθεση τους Λούκα Βιλντόσα και Τζέριαν Γκραντ.

Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, σε μία βραδία που έλειπε ο παίκτης-κλειδί μας στην επίθεση (σσ. ο Κώστας Σλούκας) και στο παιχνίδι στο οποίο ο Κέντρικ Ναν έκανε το χειρότερό του παιχνίδι επιθετικά. Βρήκαμε έναν τρόπο να κερδίσουμε με τον Βιλντόσα και τον Ναν", είπε αναλυτικά ο Τούρκος τεχνικός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ