Αταμάν: “Σε εσάς τους δημοσιογράφους σάς αρέσει να δημιουργείτε δράμα”

Διαβάστε τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου του προημιτελικού του Allwyn Final 8 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και ΠΑΟΚ.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του προημιτελικού του Allwyn Final 8 μεταξύ Παναθηναϊκού AKTOR και ΠΑΟΚ, όπου οι πράσινοι πήραν μία εμφατική νίκη – πρόκριση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με πλήρη συγκέντρωση, ξεκινήσαμε να παίζουμε εξαιρετική άμυνα. Στην επίθεση μοιράσαμε την μπάλα. Οι παίκτες έπαιξαν για την ομάδα, κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα, παίξαμε καλή ομαδική άμυνα”.
Για τον Χέιζ-Ντέιβις: “Περίμενα ότι είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης με μεγάλη ποιότητα και ήρθε σε μία σπουδαία ομάδα. Όλοι ξέρουν το στιλ παιχνιδιού του. Του μάθαμε μόλις 3-4 σύστημα, αλλά είναι έξυπνος παίκτης και είχε εξαιρετική συνεισφορά σήμερα”.
Για το τι άλλαξε από το παιχνίδι με τον Κολοσσό: “Τίποτα, είναι αθλητισμός, είναι μπάσκετ. Όταν χάνεις από τη Φενέρ στο τελευταίο σουτ είναι φυσιολογικό να απογοητευτείς. Ο Κολοσσός έπαιξε εξαιρετική επίθεση και μας κέρδισε. Μπορεί να συμβεί. Στην κανονική περίοδο χάσαμε την πρώτη θέση. Φέτος ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος κατά 99%.
Σε εσάς τους δημοσιογράφους αρέσει να δημιουργείτε δράμα, για να δημιουργείτε μπέρδεμα μετά από κάθε παιχνίδι. Οι στόχοι των μεγάλων ομάδων είναι στο τέλος της σεζόν. Δεν δημιουργήσαμε κανένα δράμα, μετά το ματς με τον Κολοσσό”.
Ο Ρισόν Χολμς από την πλευρά του είπε: “Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, παίξαμε καλά ενωμένοι και κερδίσαμε. Έχουμε άλλο ένα αύριο και ελπίζω να κάνουμε το ίδιο. Ο Νάιτζελ έπαιξε πολύ καλά, με βοήθησε. Είναι εξαιρετική προσθήκη. Ήταν εξαιρετικός. Το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, το να δίνω ενέργεια είναι αυτό που κάνω. Μπορεί να είναι το turning point της σεζόν να πάρουμε το Κύπελλο”.