ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αταμάν: "Πιστεύαμε ότι το Final Four θα γίνει έστω με κάποιους θεατές, δεν ξέρω γιατί δεν έγινε"

Ο Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της Εφές
Ο Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της Εφές EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε απογοητευμένος επειδή οι γερμανικές αρχές δεν έδωσαν άδεια σε μέλη της ομάδας της Αναντολού Εφές να βρεθούν στην Κολωνία για το Final Four, ενώ εξέφρασε παράπονο και επειδή οι αγώνες θα γίνουν χωρίς φιλάθλους.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην συνέντευξη τύπου του Final Four της Κολωνίας που ξεκινάει αύριο (28/5) ενόψει του ημιτελικού της Αναντολού Εφές με την ΤΣΣΚΑ. Και ήταν αρκετά δεικτικός.

Ο Τούρκος τεχνικός τα έβαλε με τις γερμανικές αρχές που δεν έδωσαν άδεια σε μέλη της ομάδας να πάνε στην Κολωνία, αλλά και με την EuroLeague επειδή οι αγώνες θα γίνουν χωρίς φιλάθλους, ενώ έδειξε συγκρατημένος ενόψει του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Αταμάν δήλωσε: "Δεν αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι απογοητευμένος που εδώ δεν είναι εδώ κάποια μέλη μας, δημοσιογράφοι, άτομα τις διοίκησης και των οικογενειών μας, επειδή οι γερμανικές αρχές τους άφησαν εκτός λίστας. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η σεζόν για όλους μας, κάναμε πολλές θυσίες σε αυτά τα παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη, πολλοί παίκτες μας κόλλησαν κορονοϊό, αλλά ψυχαγωγήσαμε όσους μας έβλεπαν από την τηλεόραση, σε κάποια γήπεδα, σε κάποιες χώρες. Πιστεύαμε ότι θα παίζαμε στο Final Four με κάποιους θεατές, όπως είδαμε σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν έγινε.

Για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ και την εικόνα της Εφές: "Ξέρουμε ότι παίζουμε επιθετικό μπάσκετ, οι οπαδοί απολαμβάνουν να βλέπουν το μπάσκετ μας, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό γιατί παίζουμε κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα. Ελπίζω όλοι θα το απολαύσουν και ότι στο μέλλον θα έχουμε πιο πολύ συναίσθημα, γιατί το μπάσκετ δεν είναι μόνο λεφτά, αλλά είναι το να το απολαμβάνεις".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ