ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Παίξαμε τέλειο μπάσκετ για 38', δυστυχώς δεν είχαμε καλή συνεισφορά από τον Σλούκα"

Αταμάν: "Παίξαμε τέλειο μπάσκετ για 38', δυστυχώς δεν είχαμε καλή συνεισφορά από τον Σλούκα"
EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν έμεινε αρκετά ευχαριστημένος με την απόδοση του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Παρτίζαν, παρότι η ομάδα του ηττήθηκε τελικά στην παράταση. Τι ανέφερε για τους τραυματίες Χουάντσο Ερναγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR λύγισε στην παράταση από την Παρτίζαν στην κατάμεστη Stark Arena, όμως ο Εργκίν Αταμάν έκανε λόγο για "τέλειο μπάσκετ", το οποίο έδειξαν οι πράσινοι για 38 αγωνιστικά λεπτά. Παράλληλα, ο Τούρκος τεχνικός σημείωσε πως οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερναγκόμεθ αναμένεται να γυρίσουν από τους τραυματισμούς τους σε τρεις εβδομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

"Νομίζω ότι παίξαμε τέλειο μπάσκετ για 38 λεπτά. Στα τελευταία 2 λεπτά πανικοβληθήκαμε και σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Μέχρι τότε παίζαμε τέλεια άμυνα. Ο Κέβιν Πάντερ βρήκε τα σουτ, κάναμε λάθος, χάσαμε ένα λέι απ κάτω από το καλάθι. Παίξαμε ένα τέλειο παιχνίδι μακριά από την έδρα μας. Αξίζαμε τη νίκη. Ήμασταν καλύτεροι στην αξιολόγιση, είχε 106 μονάδες έναντι 93 της Παρτίζαν. Έπαιξαν καλύτερα στα τελευταία λεπτά για να πάρουν το ματς στην παράταση, όπου εμείς ξεμείναμε από ενέργεια.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την συνολική εμφάνιση, σε μία τέτοια ατμόσφαιρα. Αυτή η εμφάνιση θα μας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τα επόμενα εκτός έδρας μας. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα τελευταία λεπτά. Όπως είπα και στους παίκτες μου στα αποδυτήρια, αυτή είναι η τρίτη μας ήττα στην παράταση. Πρέπει να μάθουμε να μην τα παρατάμε στον έξτρα χρόνο. Ίσως είναι λάθος που δεν κάναμε αλλαγές, αλλά είχαμε πάρει τον έλεγχο του ματς. Μόνο στο τελευταίο εναμισή λεπτό χάσαμε τον έλεγχο και σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξουμε παίκτες. Στην παράταση δεν είχαμε ενέργεια και δυστυχώς απόψε δεν είχαμε καλή συνεισφορά από τον πιο έμπειρο παίκτη μας, τον Κώστα Σλούκα".

Για το ότι ο Λεσόρ έπαιξε σε όλο το δεύτερο μέρος και την παράταση: "Μιλήσαμε για αυτό στον πάγκο. Είχε μεγάλο κίνητρο και ζήτησε να συνεχίσει να παίζει και έτσι τον άφησα να παίζει. Ο Μπαλτσερόφσκι δεν είχε ρυθμό, ενώ ο Λεσόρ ήταν καυτός, για αυτό τον άφησα μέσα".

Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχετικά με τις μεταγραφές: "Όχι δεν θα κάνουμε άλλες προσθήκες, είμαστε πλήρεις. Φυσικά την επόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στην αγορά, γιατί όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία σοβαρή ομάδα. Ο στόχος μας είναι όμως να φτάσουμε φέτος στα playoffs και στο Final Four. Αυτή τη στιγμή μας λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες, ο Παπαπέτρου και ο Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι νομίζω θα επιστρέψουν σε τρεις εβδομάδες στην ομάδα. Φέτος δεν υπάρχουν ανοιχτές θέσεις, του χρόνου θα δούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ