Αταμάν: “Οι Σέρβοι νομίζουν ότι είναι στην κορυφή του κόσμου, ας το πιστεύουν, εμείς είμαστε καλύτεροι”

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε πως η Τουρκία έχει ξεπεράσει τη Σερβία στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ μετά το 6 στα 6 της ομάδας του που τερμάτισε πάνω από τους Σέρβους στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2027.
Η Τουρκία επιβλήθηκε εύκολα της Ελβετίας με 95-72 και ολοκλήρωσε την πρώτη φάση ων προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2027 κάνοντας το 6 στα 6.
Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στους Σέρβους λέγοντας πως πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, όμως η δική του τους έχει ξεπεράσει.
Συγκεκριμένα είπε:
“Οι Σέρβοι βλέπουν τον εαυτό τους στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ, αλλά όχι, δεν είναι. Στην κορυφή είμαστε εμείς.
Τους νικήσαμε με τον Γιόκιτς στο Ευρωμπάσκετ. Τους αποκλείσαμε με αυτή την ήττα. Τους νικήσαμε δύο φορές στη φάση των ομίλων και τερματίσαμε μπροστά τους με 6 νίκες“.