EUROBASKET 2025

Αταμάν: “Ο Γιαννακόπουλος έχει αγαπημένο παίκτη τον Γιόκιτς, αλλά αν είδε το παιχνίδι ίσως αρχίσει να σκέφτεται τον Σενγκούν”

PRINTSCREEN

Ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Τουρκίας με τη Σερβία, χάρισε μία εκπληκτική ατάκα σχετικά με τον αγαπημένο παίκτη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η Τουρκία επικράτησε της Σερβίας σε μία σπουδαία μάχη με πρωταγωνιστές τους Σενγκούν και Γιόκιτς. Ο Εργκίν Αταμάν ήταν φανερά ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου και χάρισε μία μοναδική ατάκα.

Συγκεκριμένα, υπενθύμισε πως ο αγαπημένος παίκτης του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είναι ο Νίκολα Γιόκιτς και τόνισε πως ενδεχομένως να αναθεωρήσει για την άποψή του, μετά την εμφάνιση του Σενγκούν στο αποψινό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Ξέρω ότι σε εσάς τους δημοσιογράφους μερικές φορές σας αρέσουν αστεία πράγματα. Θέλω να πω ότι όπως ξέρετε ο πρόεδρός μου, ο Γιαννακόπουλος, έχει αγαπημένο παίκτη στον κόσμο τον Γιόκιτς. Αν είδε αυτό το παιχνίδι ίσως αλλάξει τη γνώμη του και πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται για τον Σενγκούν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ