ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Καλωσόρισες φίλε μου Τερίμ, ελπίζω να έχεις μεγάλη επιτυχία"

Αταμάν: "Καλωσόρισες φίλε μου Τερίμ, ελπίζω να έχεις μεγάλη επιτυχία"
V.STOLIS

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα για την EuroLeague και ο Εργκίν Αταμάν μίλησε εν όψει της αναμέτρησης των πρασίνων με τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου (28/12, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Αναφέρθηκε και στον Φατίχ Τερίμ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κοντράρεται με τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της EuroLeague και ο Εργκίν Αταμάν μίλησε εν όψει του παιχνιδιού με τους Σέρβους στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (28/12, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Ο Εργκίν Αταμάν ρωτήθηκε και για τον καλό του φίλο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και τού ευχήθηκε καλή επιτυχία. Επιπλέον μίλησε για την κατάσταση των Λεσόρ και Παπαπέτρου.

"Καλέ μου φίλε, καλωσόρισες στην Αθήνα, καλωσόρισες στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία, όπως σε όλη του την καριέρα. Καλωσόρισες φίλε μου Τερίμ, ελπίζω ότι θα είναι επιτυχημένος στην ομάδα" δήλωσε συγκεκριμένα.

Για το ματς απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα ανέφερε: "Φυσικά είναι μία καλή ομάδα, υπάρχουν πολλοί σκόρερ, την περασμένη εβδομάδα σκόραρε 98 πόντους απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έχει έμπειρους παίκτες, όπως ο Τεόντοσιτς, αν είναι σε καλή βραδιά, είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, το ίδιο τον Νέντοβιτς, όπως και άλλοι. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, γιατί την περασμένη εβδομάδα, πήραμε δύο νίκες. Να συνεχίσουμε, είναι σημαντικό παιχνίδι, για να μείνουμε στις νίκες".

Για το επίπεδο του Παναθηναϊκού: "Έχουμε τρία σερί παιχνίδια με νίκη. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο, αν με ρωτούσες πριν από δύο εβδομάδες όταν χάσαμε τρία σερί παιχνίδια, δεν ήμασταν σε σωστό σημείο. Αυτό είναι το μπάσκετ, η ομάδα είναι εντάξει, το ηθικό της ομάδας είναι καλό. Είναι σημαντικό να συγκεντρώνεται σε κάθε παιχνίδι, γιατί στην EuroLeague κάθε ματς είναι επικίνδυνο, κάθε αγώνας κρίνεται στο φινάλε και στις τελευταίες κατοχές. Έχουμε εδώ (σ.σ. στο ΟΑΚΑ) μεγάλο αβαντάζ, φτιάχνουμε ενέργεια με τον κόσμο μας και παίζουμε εξαιρετικό μπάσκετ. Ελπίζουμε να το κάνουμε και αύριο".

Για τον Λεσόρ: "Ο Ματίας και σήμερα στα μέσα της προπόνησης είχε πρόβλημα με τη μέση του. Το ιατρικό μας σταφ δουλεύει σκληρά, ελπίζω να είναι στο παρκέ. Αυτή την στιγμή είναι αμφίβολος, κατά 80%-90%, ξέρω καλά τον Ματίας, θέλει να παίξει, θα είναι στο παρκέ".

Για τον Παπαπέτρου: "Νομίζω και θέλω να ελπίζω πως είναι έτοιμος με την αρχή της νέας χρονιάς. Δουλεύει σκληρά κάθε μέρα για να είναι έτοιμος από την νέα χρονιά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ