ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, ελπίζω την άλλη εβδομάδα να έχουμε δύο sold-out στο ΟΑΚΑ"

Αταμάν: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, ελπίζω την άλλη εβδομάδα να έχουμε δύο sold-out στο ΟΑΚΑ"
EUROKINISSI

Για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο μίλησε ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος δεν δέχθηκε ερωτήσεις και μπέρδεψε την Άλμπα με την Μπάγερν.

Ο Εργκίν Αταμάν έμεινε ευχαριστημένος με τον τρόπο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Άλμπα, την οποία μπέρδεψε με την Μπάγερν πάνω στη ροή του λόγου και με την νίκη που πήραν οι πράσινοι πριν από τη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί στην EuroLeague.

"Ξεκινήσαμε το ματς πολύ καλά επιθετικά. Σε όλο το πρώτο μέρος είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, βρήκαμε τα ελεύθερα σουτ και τα βάλαμε. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Βρήκαμε και κάποιες καταστάσεις πικ εν ρολ με τον Μπαλτσερόφσκι. Ο Βιλντόσα έβαλε 4 τρίποντα και έτσι χτίσαμε μία σημαντική διαφορά στο πρώτο μέρος.

Η Μπάγερν (σσ. εννοούσε Άλμπα προφανώς, αλλά μπερδεύτηκε) δεν τα παράτησε ποτέ και μας έβαλε πίεση, αλλάζοντας την άμυνά της στο δεύτερο μέρος. Χρησιμοποίησε ζώνη κι αυτό μας δημιούργησε κάποια προβλήματα, όμως τελικά βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε ξανά. Πετύχαμε συνολικά 13 τρίποντα. Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς πριν από τη διαβολοβδομάδα, που θα δώσουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας", είπε ο Τούρκος τεχνικός στην αίθουσα Τύπου της Mercedes-Benz Arena, χωρίς να δεχθεί κάποια ερώτηση.

Δείτε το σχετικό σημείο στο 10'55" του VIDEO:

"Πήραμε μια σπουδαία νίκη. Καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Η Άλμπα είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει και το έδειξε και απόψε. Εμείς όμως κάναμε τη δουλειά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε και απόψε. Τον κόσμο πυο ήρθε από παντού. Και από την Ελλάδα και από την Γαλλία. Ελπίζω την άλλη εβδομάδα να έχουμε δύο sold-out στο ΟΑΚΑ", είχε αναφέρει προηγουμένως στο flash interview της EuroLeague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ