ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματίες και ασθενείς, δεν κάναμε καλή προετοιμασία"

EUROLEAGUE 2023 - 2024 /  - . (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023 - 2024 / - . ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στα προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσει την τελευταία εβδομάδα στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν μετά από την νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Παρτίζαν.

Σε αντίθεση με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που ήταν λακωνικός και δεν δέχθηκε ερώτηση το βράδυ της Παρασκευής (19/1) στο ΟΑΚΑ, ο Εργκίν Αταμάν είχε περισσότερη όρεξη για κουβέντα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Παναθηναϊκός - Παρτίζαν, χωρίς πάντως να δεχθεί κι αυτός πολλές ερωτήσεις. Για την ακρίβεια, μόνο μία του έγινε και... καμία για το επερχόμενο ντέρμπι της Δευτέρας (22/1) με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

"Είναι σημαντικό να κερδίζεις τέτοια ματς. Δεν κάναμε καλή προετοιμασία μετά από τον αγώνα με τη Μονακό, είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματίες και με ασθενείς, χάσαμε κάπως τη συγκέντρωσή μας. Το πρόσεξα αυτό στο πρώτο μέρος. Μπορούσαμε να χτίσουμε μεγάλη διαφορά, όμως για τρεις περιόδους ήταν σκληρός ο αγώνας απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο.

Στην τέταρτη περίοδο είχαμε περισσότερη επιθετικότητα, δώσαμε μεγάλη μάχη, επιτεθήκαμε στο πικ-εν-ρολ. Ίσως δεν παίξαμε το πιο ποιοτικό μας μπάσκετ, δείξαμε όμως τον χαρακτήρα μας με τον Σλούκα να σκοράρει και να δημιουργεί. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη στο ΟΑΚΑ, ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Μιλήσαμε πριν από τον αγώνα για τις ήττες στον πρώτο γύρο. Είπαμε ότι το σημαντικό ήταν να πάρουμε νίκες, απόψε και στο επόμενο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ