ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

EuroLeague: Ο Αταμάν προέβλεψε το Final Four και τον τελικό

EuroLeague: Ο Αταμάν προέβλεψε το Final Four και τον τελικό

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε σε συνέντευξή του ότι θεωρεί ότι η Αναντολού Εφές και η Αρμάνι Μιλάνο θα κοντραριστούν στον τελικό της EuroLeague, ενώ πρόσθεσε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα φαβορί για πρόκριση στο Final Four.

Ο Εργκίν Αταμάν αρέσκεται στις προφητείες. Το έκανε αρκετές φορές πέρυσι δηλώνοντας ότι η Αναντολού Εφές θα έκανε το repeat στην EuroLeague και δικαιώθηκε. Φέτος αποφάσισε να κάνει διαφορετική πρόβλεψη: Το ζευγάρι του τελικού της EuroLeague.

Ο Τούρκος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην "Gazzetta Dello Sport" και μιλώντας για το τι προβλέπει να γίνει την σεζόν 2022/23 δήλωσε: "Το λέω τώρα: Εμείς (σ.σ η Αναντολού Εφές) και η Αρμάνι θα βρεθούμε αντίπαλοι στον τελικό. Και θα είναι ένας σπουδαίος τελικός".

Νωρίτερα ο Αταμάν τόνισε ότι η φετινή EuroLeague θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική, ενώ κλείνοντας την τοποθέτησή του συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό στα φαβορί για πρόκριση στο Final Four: "Η φετινή EuroLeague θα είναι σκληρή, εξαιρετικά ανταγωνιστική και δύσκολη. Υπάρχουν τρία γκρουπ 6 ομάδων, με κάθε γκρουπ να απέχει αρκετά από το άλλο.

Στο γκρουπ των ομάδων που στοχεύουν στο Final Four είμαστε εμείς, η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Αρμάνι, ο Ολυμπιακός και η Μονακό. Μετά στο γκρουπ των ομάδων που στοχεύουν στα playoffs βρίσκονται η Φενέρμπαχτσε, η Μπάγερν, η Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός, η Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς και η Βίρτους Μπολόνια. Μετά υπάρχουν οι άλλες ομάδες από όπου μπορεί να προκύψει κάποια έκπληξη".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ