ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αταμάν: "Εδώ και δέκα χρόνια προσπαθώ να πάρω τον Σπανούλη"

Ο Εργκίν Αταμάν σε στιγμιότυπο από αγώνα της Αναντολού Εφές
Ο Εργκίν Αταμάν σε στιγμιότυπο από αγώνα της Αναντολού Εφές EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την Αναντολού Εφές, την αγάπη του για την Ελλάδα αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος και αποτελεί διακαής πόθος του (VIDEO).

Στην κάμερα της ΕΡΤ και την εκπομπή "Τζάμπολ" μίλησε ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος στάθηκε τόσο στην αγάπη του για την χώρα μας, όσο και στην πορεία της ομάδας του αλλά και τον διακαή πόθο του που φέρει το όνομα, Βασίλης Σπανούλης.

Για την Εφές: "Είμαστε σε καλό σημείο, Παίζουμε στα playoffs της EuroLeague. Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε τα ημιτελικά. Μετά έχουμε το Final Four και όλες οι προετοιμασίες θα είναι για αυτό".

Για την Ελλάδα: "Οι Τούρκοι και οι Έλληνες αγαπούν ο ένας τον άλλον. Το βλέπω σε κάθε επίσκεψή μου και όσες φορές βλέπω Έλληνες εδώ. Έχουμε πρόβλημα με τις κυβερνήσεις μας και στο παρελθόν αλλά είναι διαφορετικά πλέον. Μας αρέσει το ίδιο φαγητό και η ζωή. Είμαστε μεσογειακοί λαοί. Μου αρέσει η Ελλάδα και οι Έλληνες. Στη ζωή όλα είναι φιλικά. Μου αρέσει η ελληνική ζωή, οι παραλίες".

Όσον αφορά τον Βασίλη Σπανούλη: "Προσπαθώ να πάρω τον Σπανούλη τα τελευταία 10 χρόνια. Ο Πιτίνο είναι έξυπνος και θα τον πάρει. Είναι σπουδαίος παίκτης. Μπορεί να διαχειριστεί 20 λεπτά στο τοπ επίπεδο. Έκαναν σπουδαία δουλειά που κάλεσαν τον Βασίλη Σπανούλη".

Όσο για τον κόουτς, Δημήτρη Ιτούδη: "Είναι σίγουρα από τους κορυφαίους προπονητές τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Έχει δύο τρόπαια EuroLeague και μας κέρδισαν στον ημιτελικό του 2019. Πιστεύω πως σε αυτό το Final Four τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Ήμασταν η έκπληξη, αλλά τώρα είναι 50-50. Στη Μόσχα χάσαμε με πολλούς πόντους. Αλλά στην Τουρκία κερδίσαμε με 30. Είναι άλλη ομάδα χωρίς τον Τζέιμς αλλά ο Ιτούδης είναι σπουδαίος κόουτς και έχει έμπειρους παίκτες και θα γίνει μια μεγάλη μάχη".

Για τον Ομπράντοβιτς: "Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος. Τώρα είναι ίσως η πιο χαλαρή στιγμή. Δεν έχει το στρες. Έχει 9 τίτλους, οπότε ίσως συνεχίσει τις διακοπές του ή κάποιος στο ΝΒΑ καταλάβει ότι πρέπει να καλέσει τον καλύτερο Ευρωπαίο κόουτς".

Για το εάν θα μπορούσε να προπονήσει ελληνική ομάδα στο μέλλον: "Ίσως στο μέλλον αλλά όχι στα επόμενα δύο χρόνια γιατί ανανέωσα. Γιατί όχι όμως; Πολλοί Έλληνες προπονητές και παίκτες έχουν έρθει στην Τουρκία. Μου αρέσει η Αθήνα. Ίσως σε ένα ελληνικό νησί φτιάξουν μια ισχυρή ομάδα και με καλέσουν".

Τέλος, για τον Κόμπι Μπράιαντ: "Ήμασταν κοντά στο να υπογράψουμε τον Κόμπι. Το καλοκαίρι τότε ο πρόεδρος της Μπεσίκτας πήγε στο LA και μίλησε με τον ατζέντη του. Ήμασταν κοντά αλλά σταμάτησε το NBA Lockout και τελικά δεν συνέβη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ