ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Διπλή σημασία η νίκη μας επί της Μπαρτσελόνα, πήραμε το goal average"

EUROLEAGUE 2023 - 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023 - 2024 / - ( / EUROKINISSI) ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν περιχαρής μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα καθώς το τριφύλλι κέρδισε τους Ισπανούς και πήρε το goal average σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε μια μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα με ανατροπή από το -16 και κατάφερε να φτάσει σε μια "διπλή νίκη" επί των Ισπανών όπως τόνισε ο Εργκίν Αταμάν καθώς με τη νίκη του με οκτώ πόντους μπορεί να μην κέρδισε με εννιά και να πάρει τη διαφορά του πρώτου αγώνα αλλά πήρε το συνολικό goal average από τους Ισπανούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αταμάν:

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά κάναμε λάθη, δώσαμε εύκολους πόντους, χάσαμε ριμπάουντ. Μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια. Στην τελευταία περίοδο επιτεθήκαμε εξαιρετικά με τον Σλούκα και τον Ναν όταν μπήκε στο ματς.

Στο ΟΑΚΑ έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε το παιχνίδι από το -16 κόντρα στην Μπαρτσελόνα που ήταν στη δεύτερη θέση μέχρι σήμερα, καθώς τώρα είμαστε εμείς.

Μπορεί να κερδίσαμε με οκτώ πόντους, όσους χάσαμε στην Ισπανία, αλλά στο goal average είμαστε στο +43 και είναι μεγάλο αβαντάζ ενόψει των τριών αγώνων που μένουν. Οπότε είναι σαν διπλή νίκη.

Παίξαμε μπροστά σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Τώρα έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα και πάμε βήμα-βήμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ