EUROLEAGUE

Αταμάν: " Δεν κάναμε οκτώ ώρες προπόνηση"

EUROLEAGUE 2023-2024 /  - . (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - . ( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ξανά προβληματισμένος, αλλά σίγουρα με καλύτερη διάθεση, ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλή δουλειά μέχρι να παίξει το δικό του στιλ μπάσκετ.

Αυτή τη φορά η ομάδα του πήρε το αποτέλεσμα. Δεν ενθουσίασε απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, δεν έπαιξε το μπάσκετ που θέλει ο Εργκίν Αταμάν, όμως ο Τούρκος προπονητής δεν μπορούσε παρά να έχει θετική διάθεση από τη συνολική προσπάθεια των πράσινων που έπαιξαν χωρίς τους τραυματίες Κώστα Σλούκα - Ντίνο Μήτογλου και με ανέτοιμο τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Παράλληλα διέψευσε τον ίδιο τον Λεσόρ που είπε ότι δεν θέλει να ξαναπεράσει 8 ώρες στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

"Η δουλειά μου δεν είναι εύκολη, γιατί δεν παίζουμε το δικό μου στιλ μπάσκετ. Έτσι είναι η ζωή. Όπως και η δική σας δουλειά είναι δύσκολη, είναι μεσάνυχτα και είστε εδώ και αμέσως μετά πρέπει να γράψετε. Η ζωή δεν είναι εύκολη.

Απόψε νικήσαμε, απόψε παλέψαμε, όμως και πάλι κάναμε 14 λάθη και είχαμε λιγότερες ασίστ. Είναι διαφορετικό από το δικό μου μπάσκετ. Μας έλειψε ο Σλούκας που είναι πολύ σημαντικός για τη χημεία μας. Παλέψαμε όμως, ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα. Σταματήσαμε τον Κάρσεν Έντουαρντς, ο Μπολμάρο μας δημιούργησε προβλήματα και τα επιθετικά τους ριμπάουντ από τα οποία δεχθήκαμε 20 πόντους. Παλέψαμε όμως. Ο Παπαπέτρου, μετά από τραυματισμό, έδειξε πόσο σημαντικός είναι, ο Μαντζούκας έκανε σπουδαία δουλειά, έβαλε τα σουτ, είχε ποιοτικό χρόνο συμμετοχής. Αστοχήσαμε σε πολλά ανοιχτά σουτ.

Στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο για να κερδίσουμε. Το όνειρό μου είναι να βάζουμε τα σουτ χωρίς να κάνουμε 14 λάθη. Πρέπει να έχουμε καλές αποστάσεις, να παίζουμε το πικ-εν-ρολ σωστά με τον Λεσόρ για να ανοίγουν οι χώροι και οι φόργουορντ. Γι' αυτό έχουμε τον Ερνανγκόμεθ, γι' αυτό κρατήσαμε τον Μαντζούκα στην ομάδα".

Νωρίτερα, στην flash interview στα κανάλια Novasports, είπε πως: "Να γράφετε την αλήθεια, μιάμιση ώρα προπόνηση και τέσσερις ώρες video, δεν ήταν 7-8 ώρες προπόνηση. Μείναμε πολλές ώρες βέβαια, είδαμε τον αγώνα με το Μαρούσι και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να δούμε τα λάθη που κάναμε και να βρούμε λύσεις γι' απόψε. Την Κυριακή, ίσως δώσουμε ρεπό, γιατί το Σάββατο έχουμε εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ