STOIXIMAN GBL

Αταμάν: “Δεν έχει σημασία που χάσαμε τη διαφορά, ξεκουράσαμε βασικούς παίκτες για τη διπλή αγωνιστική της EuroLeague”

KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τον Εργκίν Αταμάν να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα ότι το αποτέλεσμα μετράει περισσότερο από τη διαφορά πόντων.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο με 84-68 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Ο Εργκίν Αταμάν, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη διαφορά πόντων που μειώθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο και στη διαχείριση των βασικών παικτών για τη EuroLeague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για τη διαφορά των 30 πόντων που έγινε 10 στο τέταρτο δεκάλεπτο: 

“Κανένα πρόβλημα, δεν έχει σημασία που χάσαμε τη διαφορά. Καταφέραμε να ξεκουράσουμε βασικούς παίκτες που θα αγωνιστούν στη διπλή εβδομάδα της EuroLeague, αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Πρώτα έχουμε ένα παιχνίδι κόντρα στη Ντουμπάι και μετά την Παρασκευή κόντρα στη Μονακό επομένως έπρεπε να φερθούμε έξυπνα. Δεν είναι σημαντικό αν κερδίσαμε το παιχνίδι με 40 ή 30 πόντους διαφορά σημασία έχει πως κερδίσαμε το ματς και θα είμαστε έτοιμοι για τη EuroLeague”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ