EUROLEAGUE

Ο Αταμάν πήρε τάιμ άουτ, άλλαξε όλη την πεντάδα, αλλά δεν μίλησε στους παίκτες

Ο Αταμάν κοιτάζει τη γιγαντοοθόνη του γηπέδου
Ο Αταμάν κοιτάζει τη γιγαντοοθόνη του γηπέδου EUROLEAGUE TV

Η Μπασκόνια έκανε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην Αναντολού Εφές, με τον Εργκίν Αταμάν να καλεί τάιμ άουτ στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά να μην λέει τίποτα στους παίκτες του.

Η Μπασκόνια πήγε στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές δίχως τον Λούκα Βιλντόσα, κατάφερε όμως να κάνει σπουδαία εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν από τα μισά της δεύτερης περιόδου κι έπειτα, έφτασαν μέχρι το +22 (50-72) στο 34ο λεπτό του αγώνα μετά από κάρφωμα του Πιέρια Χένρι και άφησαν τον Εργκίν Αταμάν να κοιτά σαστισμένος από τον πάγκο.

Σε τέτοιο βαθμό, που μόλις κάλεσε τάιμ άουτ στα 5'42'' για το τέλος, δεν θέλησε να πει το παραμικρό στους παίκτες του. Κάθισε στη θέση τους, έκανε νόημα σε όλους τους παίκτες της πεντάδας (Σέιν Λάρκιν, Βασίλιε Μίτσιτς, Ροντρίγκ Μπομπουά, Κρις Σίνγκλετον, Σερτάτς Σανλί) να βγουν από το παρκέ και έμεινε εκεί να... κοιτάζει τη γιγαντοοθόνη του Sinan Erdem Dome.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον προπονητή της Αναντολού Εφές να αντιδρά με τέτοιο τρόπο στη διάρκεια τάιμ άουτ, κι ενδεχομένως δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Κι όλα αυτά, λίγες μέρες μετά το ανάλογο σκηνικό στην Ισπανία, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η πεντάδα της Αναντολού Εφές
Η πεντάδα της Αναντολού Εφές EUROLEAGUE TV
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ