ABA LEAGUE

Ασύλληπτο πρώτο μέρος από τον Καμπάσο στο Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας

Ασύλληπτο πρώτο μέρος από τον Καμπάσο στο Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας
@KKCRVENAZVEZDA TWITTER

Στο ματς που θα κρίνει την πρωτιά της ABA Liga, ο Φακούντο Καμπάσο έκανε πρώτο εικοσάλεπτο για όσκαρ. Δείτε τα στατιστικά του καταπληκτικού Αργεντινού.

Όταν ο Ερυθρός Αστέρας τον απέκτησε, ήξερε ότι τον χρειαζόταν για ματς σαν κι αυτό της Δευτέρας (13/3). Όταν ο Ερυθρός Αστέρας περίμενε για να αποκτήσει το δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει, ήξερε ότι ο Φακούντο Καμπάσο είχε ταξιδέψει στο Βελιγράδι για τα ντέρμπι, για τις μεγάλες μάχες, για την ένταση και αυτά τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν.

Ο Αργεντινός πόιντ γκαρντ έμεινε άποντος στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 28η αγωνιστική της EuroLeague και λίγες ημέρες μετά, πάτησε το γκάζι. Σε 15:41 στο πρώτο μέρος του εκτός έδρας ντέρμπι με την Παρτίζαν για την ABA Liga, ο Καμπάσο έβαλε 21 πόντους (1/1 δίποντο, 3/4 τρίποντα, 10/10 βολές), μάζεψε τρία ριμπάουντ, μοίρασε τρεις ασίστ, έκλεψε δύο μπάλες, κέρδισε έξι φάουλ και συγκέντρωσε 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, με την ομάδα του να πηγαίνει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα 14 πόντων (48-34).

TAGS ABA LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ