NCAA

Αστέρας του NCAA συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού

Illinois' Terrence Shannon Jr. passes during the first half of an NCAA college basketball game against Missouri Friday, Dec. 22, 2023, in St. Louis. (AP Photo/Jeff Roberson)
Illinois' Terrence Shannon Jr. passes during the first half of an NCAA college basketball game against Missouri Friday, Dec. 22, 2023, in St. Louis. (AP Photo/Jeff Roberson) 2024 AP PHOTO/JEFF ROBERSON

Εκτός ομάδας έθεσε το πανεπιστήμιο Ιλινόι τον Τέρενς Σάνον Τζούνιορ που συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού.

Σοκ στο κολεγιακό μπάσκετ των ΗΠΑ, καθώς ο αστέρας του πανεπιστημίου Ιλινόι, Τέρενς Σάνον Τζούνιορ, συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού και αμέσως τέθηκε εκτός ομάδας.

Ο Σάνον εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα του Κάνσας καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψής του για συμβάν από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τον νομικό του εκπρόσωπο να δηλώνει ότι ο 23χρονος γκαρντ είναι αθώος.

Σε εννέα αγώνες στην πέμπτη σεζόν της κολεγιακής του πορείας, ο Σάνον έχει 21.7 πόντους (41.4% στο τρίποντο), 4 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ, 1.2 κλεψίματα, 1.2 μπλοκ και 2.2 λάθη ανά 32 λεπτά, με τα mock για το NBA Draft 2024 να τον βάζουν στα μέσα του πρώτου γύρου.

TAGS NCAA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ