ΧΙΜΚΙ

Αστάκοβ για Χίμκι: "Δύσκολη η κατάσταση, θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν"

Το τζάμπολ της αναμέτρησης Παναθηναιϊκός- Χίμκι
Το τζάμπολ της αναμέτρησης Παναθηναιϊκός- Χίμκι EUROKINISSI

Στις φήμες περί διάλυσης της ομάδας απάντησε ο General Manager της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοβ, τονίζοντας τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα αλλά και τη διάθεση να βρεθεί λύση.

Με την οικονομική κατάσταση στην Χίμκι να είναι δύσκολη και τους παίκτες να αποδεσμεύονται ο ένας μετά τον άλλον, ο GM της Χίμκι Πάβελ Αστάκοβ μίλησε για την επόμενη μέρα της ρωσικής ομάδας.

Αναλυτικά ο Αστάκοβ είπε: " Η κατάσταση είναι δύσκολη, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Οι φίλαθλοι μας πρέπει πάντα να νοιάζονται για την ομάδα και να την στηρίζουν".

Για το μέλλον της Χίμκ,ι ο Αστάκοβ ανέφερε: "Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Βιώνουμε μία κατάσταση που σίγουρα δεν είναι εύκολη για εμάς".

Η απόφαση της EuroLeague για απαγόρευση μεταγραφών στην Χίμκι μέχρι να εξοφληθούν οι όποιες οφειλές, αλλά και η λύση συμβολαίων με τους παίκτες, είναι δείγμα της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ρωσική ομάδα.

Η ομάδα της Μόσχας βρίσκεται ως τώρα στην τελευταία θέση της EuroLeague με 3 μόλις νίκες και 25 ήττες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΧΙΜΚΙ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ