Αρχίζει να ξεχνά… τον Παλάσιο

INTIME SPORTS
Άλλη μια μέρα (25/7) πέρασε δίχως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να πάρουν στα χέρια τους το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Παλάσιο και πλέον στον "Δικέφαλο" κοιτούν κι άλλες περιπτώσεις στον "άσσο".
Και η αναμονή για το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Μιλτ Παλάσιο καλά κρατεί… Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (25/7) ο παίκτης δεν “έστειλε” την υπογραφή του.
Πλέον στον ΠΑΟΚ αρχίζουν να σκέφτονται εναλλακτικές λύσεις για την θέση του βασικού πλέι μέικερ καθώς ο χρόνος κυλάει.
Την συγκεκριμένη μέρα ήλπιζαν στον “Δικέφαλο” πως θα υπήρχε οριστική εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα, όμως για ακόμη μια φορά δεν υπήρχε κάτι το… χειροπιαστό, με την έννοια πως οι άνθρωποι της ομάδας δεν πήραν στα χέρια τους το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη.
Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας αρχίζουν να “κοιτούν” πιο έντονα πλέον άλλες περιπτώσεις στον “άσσο”, εκτός κι αν ανατραπούν άμεσα τα δεδομένα στο θέμα του Παλάσιο και πάψει να υπάρχει αυτή η καθυστέρηση.