ΙΤΑΛΙΑ

Αρμάνι - Βίρτους 82-80: Η ομάδα του Μεσίνα πήρε το ιταλικό ντέρμπι και ελπίζει σε καλύτερες μέρες

Αρμάνι - Βίρτους 82-80: Η ομάδα του Μεσίνα πήρε το ιταλικό ντέρμπι και ελπίζει σε καλύτερες μέρες
OLIMPIAMILANO.COM

Εντός έδρας νίκη με 82-80 πέτυχε η Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια στο μεγάλο ιταλικό ντέρμπι. Η ομάδα του Μεσίνα ελπίζει σε καλύτερες μέρες αρχής γενομένης από αυτό το αποτέλεσμα.

Στα χέρια της Αρμάνι Μιλάνο κατέληξε το μεγάλο ιταλικό ντέρμπι, καθώς επικράτησε με το οριακό 82-80 της Βίρτους Μπολόνια στο Mediolanum Forum για την 11η αγωνιστική της Lega Basket Serie A. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες στο 79-79 στα 48" πριν το τέλος, για να ακολουθήσει μία βολή του Νικολό Μέλι και δύο του Σαβόν Σιλντς που διαμόρφωσαν το 82-79 στα 9" για το φινάλε. Ο Ντάνιελ Χάκετ κέρδισε φάουλ, έβαλε την πρώτη βολή, έχασε τη δεύτερη, αλλά ο Μέλι πήρε το ριμπάουντ και το ματς τελείωσε.

Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα δεν πείθει καθόλου με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην EuroLeague, οπότε φιλοδοξεί να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα και να βρει την ώθηση που χρειάζεται για να αντιστρέψει το κλίμα.

Ο Νικολό Μέλι μρ 15 πόντους, 7 ριμπάουντ, ο Σαβόν Σιλντς με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και ο Μάοντο Λο με 13 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ ήταν αυτοί που ξεχώρισαν για τους νικητές. Από πλευράς ηττημένων 16 πόντους αλλά με 4/10 τρίποντα είχε ο Μάρκο Μπελινέλι. Ακολούθησε ο Τόκο Σενγκέλια με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-23, 48-44, 67-65, 82-80

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ