ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Ο Κάναν αποβλήθηκε στο 18' έπειτα από δύο τεχνικές ποινές

Ο Αϊζέια Κάναν του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο για τη EuroLeague 2023-2024 στο "Μεντιολάνουμ Φόρουμ", Μιλάνο | Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023
Ο Αϊζέια Κάναν του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο για τη EuroLeague 2023-2024 στο "Μεντιολάνουμ Φόρουμ", Μιλάνο | Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 INTIME SPORTS

Ο Αϊζέα Κάναν πήγε αρκετά πρόωρα στα αποδυτήρια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο, αφού δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα.

Ο Αϊζέα Κάναν αποβλήθηκε στο 2ο δεκάλεπτο του αγώνα του Ολυμπιακού στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Αμερικανός γκαρντ δέχθηκε την πρώτη τεχνική ποινή στο πρώτο δίλεπτο του αγώνα για flopping.

Ο εκνευρισμός του δεν μειώθηκε στη συνέχεια και 3:01 πριν από το τέλος της περιόδου δέχθηκε νέα τεχνική ποινή, για διαμαρτυρία αυτήν τη φορά και πήγε πρόωρα στα αποδυτήρια.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί φορά που άφησε τους Πειραιώτες στα κρύα του λουτρού, αφού απέναντι στη Μπαρτσελόνα είχε σπρώξει τον παίκτη του και είχε χρεωθεί με τέταρτο φάουλ νωρίς στο β' μέρος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ