ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Ξανά άτυχος ο Μπάρον, χτύπησε πάλι στον αγκώνα και θα επιστρέψει στα "πιτς"

Ο Μπίλι Μπάρον
Ο Μπίλι Μπάρον OLIMPIAMILANO.COM

Ο Μπίλι Μπάρον απλώς δεν μπορεί να μείνει υγιής, με την Αρμάνι Μιλάνο να ανακοινώνει ότι ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε εκ νέου στον δεξιό αγκώνα και θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες.

Ο Μπίλι Μπάρον είδε την τύχη να του γυρίζει πάλι την πλάτη. Όπως ανακοίνωσε η Αρμάνι Μιλάνο, ο Αμερικανός γκαρντ αισθάνεται ξανά ενοχλήσεις στον δεξιό αγκώνα (στο χέρι που σουτάρει) και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για ακόμα 2-3 εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάρον υποβλήθηκε σε δύο εγχειρίσεις στον αγκώνα σε διάστημα 3.5 μηνών πριν ξεκινήσει η σεζόν (τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο), με αποτέλεσμα να χάσει τους πρώτους 2.5 μήνες της κανονικής περιόδου και να πατήσει παρκέ για πρώτη φορά στις 17 Δεκεμβρίου (κόντρα στην Βαρέζε).

Μόλις στον δεύτερο αγώνα του ωστόσο (κόντρα στην Βιλερμπάν στις 20 Δεκεμβρίου) τραυματίστηκε ξανά, έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε στα δύο επόμενα παιχνίδια των Ιταλών (κόντρα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Μπασκόνια), αλλά τελικά το πρόβλημα αποδείχθηκε αρκετά σοβαρό, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει εκτός μέχρι τέλη Ιανουαρίου.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ