ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Σενάριο για επικείμενη συμφωνία με τον Σαμπάζ Νέιπιερ

Ο Νέιπιερ στο φιλικό της Ζενίτ με τον Παναθηναϊκό
Ο Νέιπιερ στο φιλικό της Ζενίτ με τον Παναθηναϊκό PHOTO CREDITS: V. STOLIS

Η Αρμάνι Μιλάνο εμπλέκεται για πολλοστή φορά σε μεταγραφικό σενάριο, εν προκειμένω με τον Σαμπάζ Νέιπιερ, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Οι συνεχόμενες ήττες και οι κακές εμφανίσεις (κυρίως) έχουν οδηγήσει την Αρμάνι Μιλάνο στο μονοπάτι της αναζήτησης ενίσχυσης στη μεταγραφική αγορά. Ο ιταλικός σύλλογος έχει στερηθεί επί μακρώ τις υπηρεσίες του Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 24 Νοεμβρίου 2022.

Δύο μήνες μετά, το πρόβλημα στο "1" εξακολουθεί να υφίσταται, με ισπανική ιστοσελίδα να φέρνει στο προσκήνιο το όνομα του Σαμπάζ Νέιπιερ. Ο πρώην παίκτης της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης καταγράφεται από το Encestando ως πολύ κοντά στη μετακόμιση στο Mediolanum Forum για το υπόλοιπο της σεζόν, κάτι που φυσικά επηρεάζει άμεσα (και) τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Πολύ απλά γιατί πρόκειται για τον παίκτη που είχε ξεχωρίσει τις τελευταίες ημέρες ο Ντέγιαν Ράντονιτς για την ενίσχυση των πρασίνων εν όψει της τελικής ευθείας σε EuroLeague, Basket League και Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ