ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Νικολό Μέλι αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές

Nicolo Melli
LBA Frecciarossa Final Eight 2022 - Semifinale
A|X Armani Exchange Olimpia Milano - Germani Leonessa Brescia
LBA Legabasket Serie A UnipolSAI 2021/2022
Pesaro, 19/02/2022
Foto L.Canu / Ciamillo-Castoria
Nicolo Melli LBA Frecciarossa Final Eight 2022 - Semifinale A|X Armani Exchange Olimpia Milano - Germani Leonessa Brescia LBA Legabasket Serie A UnipolSAI 2021/2022 Pesaro, 19/02/2022 Foto L.Canu / Ciamillo-Castoria OLIMPIA MILANO

Στο 1'28'' για το τέλος της αναμέτρησης, ο Νικολό Μέλι αποχώρησε από το Mediolanum Forum με πρόβλημα στη γάμπα.

Η Αρμάνι Μιλάνο ηττήθηκε στο Game 1 της σειράς με την Αναντολού Εφές, ούσα πλέον υποχρεωμένη να κερδίσει (τουλάχιστον) μια φορά στην Κωνσταντινούπολη. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε κι ο τραυματισμός του Νικολό Μέλι για να... δέσει το γλυκό.

Ο βασικός ψηλός της Αρμάνι Μιλάνο πάτησε άσχημα στο παρκέ λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης και υποχρεώθηκε να αποχωρήσει άρον άρον με 1'28'' να απομένουν για το φινάλε. Στον δρόμο για τον ιταλικό πάγκο, περπατούσε με δυσκολία, γεγονός που σημαίνει συναγερμό εν όψει της συνέχειας της σειράς και δη του Game 2, που ακολουθεί σε δύο βράδια στο Μιλάνο.

Όπως ήταν λογικό, ο Έτορε Μεσίνα ρωτήθηκε για το θέμα μετά το φινάλε του αγώνα, λέγοντας πως "η κατάσταση θα αξιολογηθεί αύριο, αλλά δεν φαίνεται καλά. Αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στη γάμπα".

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ