ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Μεσίνα σκέφτεται να ακολουθήσει την πεπατημένη του Γιασικεβίτσιους και να δοκιμάσει σε νέα θέση τον Μίροτιτς

EUROLEAGUE /  -    (LATO KLONTIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (LATO KLONTIAN / EUROKINISSI) LATO KLONTIAN / EUROKINISSI

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε στη "Repubblica" για τη μεταγραφή του Νίκολα Μίροτιτς στην Αρμάνι Μιλάνο, εξηγώντας πως δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει ως σμολ φόργουορντ σε κάποιες περιπτώσεις.

Το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του φετινού καλοκαιριού ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 3 Αυγούστου, με την ανακοίνωση της απόκτησης του Νίκολα Μίροτιτς από την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο 32χρονος φόργουορντ θα συνεργαστεί, έτσι, ξανά με τον Έτορε Μεσίνα. Κάτι που ενδεχομένως ελάχιστοι θυμούνται είναι πως οι δυο τους συνυπήρξαν στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ακόμη ο "Μίρο" ήταν teenager. Με πολύ μικρότερο ρόλο, αλλά και status στην EuroLeague.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πλέον, ως ένας εκ των κορυφαίων παικτών της διοργάνωσης, θα έχει άλλη αντιμετώπιση, αλλά κι ευθύνες, με τον Έτορε Μεσίνα να εξηγεί στη "Repubblica" τι σκέφτεται για το νέο "βαρύ πυροβολικό" της ομάδας του.

Το πιο ενδιαφέρον; Η αλλαγή θέσης. "Δεν ξεχνάω πως χάσαμε τον Τζίτζι Ντατόμε. Θα προσπαθήσω λοιπόν να χρησιμοποιήσω τον Νίκολα Μίροτιτς ως σμολ φόργουορντ, θέση στην οποία έπαιξε στο ΝΒΑ" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάτι αντίστοιχο έπραξε, σε ειδικές καταστάσεις, κι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τη φετινή σεζόν.

Δείτε τη συνέντευξη - σταθμό του Νίκου Γκάλη αποκλειστικά στο SPORT24: "Κανείς στη γη δεν μπορεί να με μαρκάρει"

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ