ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο - Νάπολι 90-67: Έστειλε μήνυμα στην Πόλη

Αρμάνι Μιλάνο - Νάπολι 90-67: Έστειλε μήνυμα στην Πόλη
OLIMPIA MILANO

Με 25 πόντους από τον Ντάβιντε Αλβίτι κι ένα επιμέρους σκορ 34-10 στην τρίτη περίοδο η Αρμάνι ισοπέδωσε με 90-67 τη Νάπολι στο Μιλάνο, τρεις ημέρες πριν υποδεχθεί την Αναντολού Εφές για τα playoffs της EuroLeague.

Αν ο αγώνας με τη Νάπολι στο Φόρουμ ήταν πρόβα τζενεράλε για τις μάχες με την Αναντολού Εφές στα playoffs της EuroLeague η Αρμάνι Μιλάνο φόρεσε το επίσημο κοστούμι της.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα όχι μόνο έκανε "black jack" στις εγχώριες νίκες της (21-5), παραμένοντας στο κυνήγι της πρωτοπόρου Βίρτους Μπολόνια, αλλά ήταν κι επιβλητική στο δεύτερο μισό του αγώνα φτάνοντας με στιλ στο 90-67. Μάλιστα στο 30', έχοντας ολοκληρώσει μια μαγική περίοδο με επιμέρους 34-10 βρισκόταν στο +30 (77-47).

Προφανώς οι 25 πόντοι του Ντάβιντε Αλβίτι, που σούταρε με 57% από το τρίποντο (4/7), ήταν η βάση για ό,τι κατάφεραν οι Κόκκινοι στο παιχνίδι. Ωστόσο οι 22 ασίστ και τα 12 επιθετικά ριμπάουντ έκαναν τη διαφορά στη διάρκεια ενός αγώνα στον οποίο η Νάπολι του Μπουσκάγκλια δεν μπόρεσε ν' ακολουθήσει τον αντίπαλο ξέφρενο ρυθμό, σουτάροντας με μόλις 21% έξω από τα 6μ75.

Ο Νικολό Μέλι με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ έδειξε πανέτοιμος για τις μάχες με του φόργουορντ της Εφές, την ώρα που ο Τζέριαν Γκραντ ήταν το ιδανικό συμπλήρωμα του Σέρχιο Ροντρίγκεθ μοιράζοντας 7 ασίστ.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ