EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Έδωσε τα χέρια με τον Σαβόν Σιλντς

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει "πατήσει το γκάζι" στο μεταγραφικό παζάρι, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Σαβόν Σιλντς. Ο 26χρονος φόργουορντ προέρχεται από μία εξαιρετική διετία στην Μπασκόνια.

Η Αρμάνι Μιλάνο δείχνει αποφασισμένη να αποκτήσει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά προκειμένου να παρουσιαστεί ευθέως ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν και να είναι σε θέση να διεκδικήσει το εισιτήριο για το Final Four. Ο Κάιλ Χάινς είναι ο παίκτης που έχει κάνει -μέχρι στιγμής- τον μεγαλύτερο θόρυβο αναφορικά με τη μετακίνησή του στον ιταλικό σύλλογο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η συμφωνία με τον Σαβόν Σιλντς είναι... αμελητέα.

Ο Έτορε Μεσίνα εισηγήθηκε την απόκτηση του 26χρονου φόργουορντ της Μπασκόνια, κι η διοίκηση της Αρμάνι Μιλάνο έκανε όλες τις διαδικασίες προκειμένου να τον ικανοποιήσει. Σύμφωνα με το Sportando, οι δύο πλευρές έχουν ήδη δώσει τα χέρια, με τον ύψους 2μ01 παίκτη να μετακομίζει στο Mediolanum Forum, μετά το πέρας της τελικής φάσης της Liga Endesa.

Την τελευταία διετία άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα της Μπασκόνια στην EuroLeague, έχοντας 9.6 πόντους (με 35.1% στα τρίποντα), 3.1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά αγώνα. Η Lega Basket δεν είναι βέβαια άγνωστη σε εκείνον, δεδομένου ότι το 2017/18 είχε ξεχωρίσει ως παίκτης της Τρέντο, απ' όπου τον "τσίμπησε" η Μπασκόνια με διετές συμβόλαιο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ