ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι: Με επτά απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό στη βραδιά του Σπανούλη

Αρμάνι: Με επτά απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό στη βραδιά του Σπανούλη
LATO KLONTIAN / EUROKINISSI

Με πολλές απουσίες θα έρθει η Αρμάνι στην Ελλάδα για τα δύο φιλικά που θα δώσει με τον Ολυμπιακό στις 15 και 17 Σεπτεμβρίου.

Χωρίς επτά παίκτες θα έρθει η Αρμάνι Μιλάνο στην Ελλάδα για τα δύο φιλικά που θα δώσει με τον Ολυμπιακό, τα οποία θα είναι και τα τελευταία ματς προετοιμασίας του ιταλικού κλαμπ, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της σεζόν 2023/24.

Για την ακρίβεια ο Ετόρε Μεσίνα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους πέντε διεθνείς που συμμετείχαν στο MundoBasket 2023, δηλαδή τους Νικολό Μέλι, Στέφανο Τόνουτ, Τζαμπάολο Ρίτσι, που έπαιξαν με την Ιταλία και τους Μάοντο Λο, Γιοχάνες Φόγκτμαν, που κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο με τη Γερμανία. Παράλληλα, οι Μπίλι Μπάρον και Ντιέγκο Φλακαντόρι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Θυμίζουμε πως Ολυμπιακός και Αρμάνι θα δώσουν έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, ενώ θα αναμετρηθούν και την Κυριακή (17/9) στο πλαίσιο της Night of the Legend που ετοιμάζουν οι ερυθρόλευκοι προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη.

"Ο Σπανούλης ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος παίκτης που επηρέασε μια γενιά αθλητών και οπαδών σε όλη την Ευρώπη με τη δημιουργικότητά του, το clutch παιχνίδι του και τη διάρκειά του.

Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον προπονήσω, αλλά ένιωσα πόσο δύσκολο ήταν να βρίσκεσαι απέναντι σε έναν παίκτη που ήταν εφιάλτης για κάθε προπονητή. Και δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος ανταγωνιστής και ένας παίκτης που κερδίζει, αλλά και ένας εκλεπτυσμένος αντίπαλος και άνθρωπος", είπε ο Ετόρε Μεσίνα αναφορικά με τον Kill Bill.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ