ΑΡΗΣ

Άρης: Ξεκίνησε διαδικασίες για να βρεθεί ο άνθρωπος που έστειλε απειλητικό μήνυμα για την ζωή του Γουίλιαμς

Ο Ζίριους Γουίλιαμς του Άρη
Ο Ζίριους Γουίλιαμς του Άρη INTIME

Ο Άρης ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ότι έχει ήδη ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τον εντοπισμό του ανθρώπου που απείλησε την ζωή του Ζίριους Γουίλιαμς μέσω Instagram.

Το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε για την ζωή του στο Instagram ο Ζίριους Γουίλιαμς του Άρη σόκαρε τον κόσμο. Απολύτως λογικά, η ΚΑΕ κίνησε αμέσως τις διαδικασίες για να βρεθεί ο άνθρωπος πίσω από τον λογαριασμό που έστειλε αυτό το μήνυμα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Άρης με ανακοίνωσή του, αναφέροντας ότι ήδη έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικές αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τον εντοπισμό του ανθρώπου ο οποίος έστειλε απειλητικό μήνυμα κατά της ζωής του αθλητή μας, Ζίριους Γουίλιαμς. Έχουν ενημερωθεί ήδη οι αστυνομικές αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τις απειλές που εκτόξευσε προς τον Αμερικανό φόργουορντ της ομάδας μας".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ