ΑΡΗΣ

Άρης: Ντεμπούτο για τον Ριντ Τζούνιορ κόντρα στο Μαρούσι

Mississippi State guard Eric Reed Jr. (11) handles the ball during the first half of an NCAA college basketball game against Minnesota, Sunday, Dec. 11, 2022, in Minneapolis.(AP Photo/Stacy Bengs)
Mississippi State guard Eric Reed Jr. AP

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Έρικ Ριντ Τζούνιορ, αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τους κιτρινόμαυρους, σε μια απόφαση που λήφθηκε λόγω του τραυματισμού του Τζόναθαν Σταρκ στο ματς με την Προμετέι.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Έρικ Ριντ Τζούνιορ στην εντός έδρας αναμέτρηση των κιτρινόμαυρων απέναντι στο Μαρούσι (10/3, 18:00, MatchCenter από το SPORT24) για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο τραυματισμός του Τζόναθαν Σταρκ, λόγω του χτυπήματος που αποκόμισε στο πόδι στο παιχνίδι με την Προμετέι για το EuroCup, είναι η αιτία που τον θέτει νοκ-άουτ για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον σύλλογο των βορείων προαστίων της Αθήνας, με τον Αμερικανό γκαρντ να παίρνει τη θέση του και να είναι έτοιμος να καταγράψει την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι οι κιτρινόμαυροι θα στερηθούν και τις υπηρεσίες του Γκάλινατ και του Φίλιου, που παραμένουν εκτός δράσης, με την απουσία του Σταρκ να προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ