ΑΡΗΣ

Οι παίκτες του Άρη σκέφτονται την αποχή από τις προπονήσεις

Ο πάγκος του Άρη στη διάρκεια αγώνα της Stoiximan Basket League 2020/21
Ο πάγκος του Άρη στη διάρκεια αγώνα της Stoiximan Basket League EUROKINISSI

Η βαριά ήττα από το Λαύριο ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου για τον Άρη, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί μια σειρά από προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσης. Σκέψεις των παικτών για αποχή από τις προπονήσεις.

Ο Άρης δεν κατάφερε να κάνει δεύτερη σερί καλή εμφάνιση (μετά από αυτή απέναντι στον Προμηθέα), υπέστη βαριά ήττα από το Λαύριο και προσγειώθηκε απότομα. Η ήττα αποτελεί βέβαια το μικρότερο από τα προβλήματα που πρέπει να διαχειριστούν οι κίτρινοι εν όψει της συνέχειας στη Stoiximan Basket League, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε οικονομικό επίπεδο τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γι αυτό, οι παίκτες σκέφτονται σοβαρά να ξεκινήσουν αποχή από τις προπονήσεις από την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί. Κι όλα αυτά, την στιγμή που ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (13/12, 16:00) στο γήπεδο του δικεφάλου, σε τέσσερις μέρες.

Μέσα σε όλα, παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο του Άρη αποτελεί εδώ και μερικές ώρες ο Δημήτρης Νικολαΐδης (παραιτήθηκε).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ