ΑΡΗΣ

Άρης: Φίλοι της ομάδας προσφέρουν 40 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους και φοιτητές

Οπαδοί του Άρη
Οπαδοί του Άρη INTIME

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε μία παρέα φίλων του Άρη, αφού αγόρασε 40 εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2021/22 και τα προσφέρει σε άνεργους και φοιτητές.

Κίνηση αλληλεγγύης από φίλους του Άρη. Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής, μία παρέα φιλάθλων του Άρη αγόρασε 40 εισιτήρια διαρκείας και τα προσφέρει σε ανέργους και φοιτητές, δείχνοντας έτσι το άλλο τους πρόσωπο.

Την είδηση έκανε γνωστή η "κίτρινη" ΚΑΕ με ανακοίνωσή της, αναφέροντας και την διαδικασία με την οποία θα μπορέσουν να τα προμηθευτούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Έχουμε αναφερθεί πολλάκις στην αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ των φίλων του ΑΡΗ. Η πιο πρόσφατη κίνηση, όμως, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Παρέα φίλων του ΑΡΗ, τα μέλη της οποίας θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, προσφέρουν 40 εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 σε ανέργους και φοιτητές! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει καταγραφεί και «ενσαρκώνει» με τον πιο πειστικό τρόπο το μότο «Αρειανός για Αρειανό». Και έρχεται να κορυφώσει τις αντίστοιχες κινήσεις που έκαναν το προηγούμενο διάστημα οι φίλοι του ΑΡΗ, προσφέροντας εισιτήρια διαρκείας σε συνανθρώπους – συνοπαδούς που δεν έχουν τη σχετική οικονομική δυνατότητα.

Από σήμερα Δευτέρα 11/10 έως την Τετάρτη 13/10, όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει για τα 40 εισιτήρια διαρκείας καλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους στη διεύθυνση [email protected]. Τα στοιχεία που πρέπει να σταλούν είναι:

Ονοματεπώνυμο

ΑΜΚΑ

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 14/10. Οι νικητές θα παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας τους από την μπουτίκ της ΚΑΕ και πρέπει να προσκομίσουν απαραιτήτως κάρτα ανεργίας ή φοιτητικό πάσο σε ισχύ.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά τους φίλους του ΑΡΗ που έκαναν αυτήν την αξιέπαινη κίνηση. Ραντεβού στο «Nick Galis Hall»."

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ