ΑΡΗΣ

Άρης Betsson: Τέλος ο Μίλιτσιτς

Ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς στην πρώτη προπόνηση του Άρη Betsson πριν το Allwyn Final Eight intime sports

Τέλος ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς από τον Άρη Betsson, με την ΚΑΕ να τον ευχαριστεί για την προσφορά του και να του εύχεται κάθε καλό στη συνέχεια της καριέρας του.

Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη Betsson αποτελεί ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς με την ΚΑΕ να ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Κροάτη τεχνικό.

Ο 40χρονος τεχνικός διαδέχθηκε στον πάγκο των κιτρίνων τον Μπόγκνταν Καράιτσιτς τον Οκτώβριο του 2025 και ολοκλήρωσε τη σεζόν στην πέμπτη θέση της κατάταξης της Stoiximan GBL.

Στα playoffs μετά από μία συγκλονιστική σειρά απέναντι στην ΑΕΚ, οι Θεσσαλονικείς δεν τα κατάφεραν και αποκλείστηκαν με σκορ 2-1.

Στο EuroCup οι κίτρινοι διεκδίκησαν μέχρι την τελευταία αγωνιστική της regular season την είσοδο στην 6άδα που οδηγεί στα playoffs, όμως τερμάτισαν 7οι με ρεκόρ 8-10 πίσω από την Νεπτούνας που είχε 9 νίκες και 9 ήττες.

Με τη λύση της συνεργασίας του με τον Μίλιτσιτς, ανοίγει πλέον ο δρόμος στον Άρη Betsson για τον ερχομό του Βασίλη Σπανούλη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης Betsson

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson ευχαριστεί τον Igor Milicic για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται από καρδιάς ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Thank you, coach“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ