ΑΡΗΣ

Άρης Betsson: Αμφίβολος ο Μήτρου-Λονγκ κόντρα στην ΑΕΚ

Μήτρου-Λονγκ
Ο Μήτρου-Λονγκ κόντρα στον Πανιώνιο KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ στo δεύτερο ματς του Άρη Betsson με την ΑΕΚ για τα playoffs της Stoiximan GBL, με τον 29χρονο γκαρντ να ταλαιπωρείται από πυρετό.

Ο Άρης Betsson θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη την ΑΕΚ (17/5, 17:30, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡMatch Center από το SPORT24) για το Game 2 των playoffs της Stoiximan GBL, με τη συμμετοχή του Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ να είναι αμφίβολη.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος γκαρντ απουσίασε από τη σημερινή (16/5) προετοιμασία της ομάδας του Ιγκόρ Μίλιτσιτς, ενόψει του δεύτερου ματς, με τον ίδιο να ταλαιπωρείται από πυρετό.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ η συμμετοχή του Μήτρου-Λονγκ στο δεύτερο ματς θα ξεκαθαριστεί την Κυριακή (17/5).

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΚΑΕ

Ο ΑΡΗΣ Betsson υποδέχεται αύριο (17/05, 17:30) στο «Nick Galis Hall» την ΑΕΚ, στον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Stoixman GBL.

Η ομάδα του Igor Milicic ηττήθηκε με 87-81 στον πρώτο αγώνα και θέλει τη νίκη για να ισοφαρίσει τη σειρά, ώστε να την οδηγήσει σε τρίτο ματς (Δευτέρα 25/05).

Η μίνι προετοιμασία του ΑΡΗ Betsson ολοκληρώθηκε σήμερα (16/05) με μία μεσημεριανή προπόνηση. Απών ήταν ο Ελάιζα Μήτρου Λονγκ, ο οποίος είναι εμπύρετος και παρέμεινε κλινήρης. Το αν θα είναι στη διάθεσή του προπονητή, θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Πριν από την προπόνηση, το τεχνικό τιμ ανέλυσε στους παίκτες τον αυριανό αντίπαλο με τη χρήση βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ