ΑΡΗΣ

Άρης: Αγωνία για την ημερομηνία του ματς με την Προμετέι, ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναιτωλικό

Άρης: Αγωνία για την ημερομηνία του ματς με την Προμετέι, ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναιτωλικό
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS / EUROKINISSI

Το νοκ-άουτ εκτός έδρας ματς του Άρη με την Προμετέι θα γίνει στις 5 ή 6 Μαρτίου, με τους κιτρινόμαυρους να ελπίζουν να παίξουν την Τρίτη και όχι την Τετάρτη, για να μην συμπέσει ο αγώνας του με το Άρης - Παναιτωλικός για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Ο Άρης ολοκλρήρωσε με επιτυχία την regular season του EuroCup, εξασφαλίζοντας την 5η θέση στο Group B, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με την Προμετέι σε ένα νοκ-άουτ ματς, το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρίγα της Λετονίας (σσ. εκεί όπου αγωνίζεται η Προμετέι, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία), αφού η ομάδα του Ρόνιν Γκίνζπουργκ τερμάτισε 4η στο Group A.

Το συγκεκριμένο ματς θα γίνει είτε στις 5, είτε στις 6 Μαρτίου, με τη διοργανώτρια αρχή να μην έχει ανακοινώσει ακόμα το πλήρες πρόγραμμα της επόμενης φάσης. Οι κιτρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης εύχονται πάντως να αγωνιστούν την Τρίτη 5 Μαρτίου, αφού την επομένη το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη θα υποδεχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Παναιτωλικό για τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Αν τα δύο παιχνίδια, σε EuroCup και Κύπελλο Ελλάδας Betsson συμπέσουν την ίδια ημέρα, γίνεται σαφές πως η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη δεν θα μπορέσει να έχει μαζικά στο πλευρό της τον κόσμο της.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ