ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρχηγική παρέμβαση Παπανικολάου στο τάιμ άουτ: "Μετά αυτά ρε κόουτς, πάμε να κερδίσουμε το ματς"

Αρχηγική παρέμβαση Παπανικολάου στο τάιμ άουτ: "Μετά αυτά ρε κόουτς, πάμε να κερδίσουμε το ματς"
PRINTSCREEN

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε εκνευριστεί με τους παίκτες του όταν ο Ερυθρός Αστέρας μείωσε σε 80-75 και ο Κώστας Παπανικολάου βγήκε μπροστά για να ηρεμήσει την κατάσταση. 

Ο Κώστας Παπανικολάου βγήκε μπροστά για τους συμπαίκτες του και την ομάδα του στο τάιμ άουτ 2'30" πριν από τη λήξη του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του Ολυμπιακού για τις λάθος επιλογές στην επίθεση και τη χαλάρωση στην άμυνα και ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έκανε καίρια παρέμβαση.

"Μετά αυτά ρε κόουτς, μετά. Πάμε να κερδίσουμε το ματς", ήταν τα λόγια του προς τον προπονητή του και αμέσως ο Μπαρτζώκας τού έδωσε το χέρι θέλοντας να του δώσει δίκιο γι αυτό που έλεγε. Ο κόουτς του Ολυμπιακού ηρέμησε, έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες στους παίκτες του, που έβλεπαν τον Ερυθρό Αστέρα να έχει πλησιάσει επικίνδυνα. "Πάμε, όλα Οκ", ήταν η ατάκα του και προς τους συμπαίκτες του.

Ο Παπανικολάου μάλιστα έπαιξε με σοβαρό πρόβλημα στη μέση και όπως είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας "θυσιάστηκε για να αγωνιστεί" και το έκανε με ένεση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ